Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak itt terhesen elhagyott...

Vannak itt terhesen elhagyott anyukák, hogyan éltétek túl?

Figyelt kérdés
Jelenleg már nem alszok 2 napja. Apuka a társkeresőn lóg. Még mindig a harag és az idegesség van bennem.
2019. szept. 13. 15:13
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
45%

Valóban, csak ha kimegyek az utcára, nem azt látom, hogy olyan túl sok embernek sikerült volna leadnia.

De ha már a tényeknél tartunk, akkor az is TÉNY, hogy egy csinos, ápolt, igényes és jó alakú nő mindigis vonzó lesz a pasiknak, függetlenül attól, hogy van-e gyereke vagy sem.

2019. szept. 13. 17:38
 32/41 anonim ***** válasza:
82%

Undorító, hogy némelyik ember úgy beszel egy gyermekről mint egy tárgyról. Az pedig aki zabigyereknek meg majomnak egyenesen minősíthetetlen. Meglatszik a nem megfelelo neveltetestek. Lehet benneteket is zabigyereknek vagy majomnak hivtak? Mit tehet errol a szerencsetlen meg nem szuletett gyerek? Csak nehogy véletlen egyszer majd a te gyerekedrol is igy beszéljen valaki....Felhaborito es undorito.

Kedves kérdező! Fel a fejjel, minden rendbe fog jönni. Az ilyen férfi nem erdemel egy álmatlan éjszakát sem. Legyel eros magadert meg a születendő gyermekedert mert o a legfontosabb. A vilag legszebb kincse.

Ha szeretnel beszelgetni irj privit. Ha tudok segitek.

2019. szept. 13. 18:34
 33/41 anonim ***** válasza:
42%

Na, megérkezett a szokásos, agyatlan magzatvédő propaganda is.

Szerintem meg az a gusztustalanabb, ha valaki még asszisztál is ahhoz, hogy egy fiatal nő (?) Elcsessze a saját, és a gyereke életét is. De ha te szívesen adományozol a kérdezőnek havi szinten pár tízezer forint támogatást a gyerekre, veszel neki ruhákat, kaját, cipőt, kiságyat, pelust, játékokat, sőt, majd még vigyázol is a gyerekre heti 5x, hogy a kedves kérdező tudjon dolgozni, hiszen mint tudjuk, egyedülálló anyuka lesz, nem lesz ott a párja, hogy vigyázzon a saját gyerekére napközben, akkor hajrá, lehet szülni!

2019. szept. 13. 18:43
 34/41 anonim ***** válasza:
56%

" Ha te beéred annyival, hogy neked saját családod nem lesz, de más majmát nevelgeted, hát legyen, de ezt ne húzd rá az egész férfi társadalomra, kérlek!"

Te jó,ennél a gondolkodásnál a majmok értelmesebbek az biztos,sőt sok állat szoptatja más fajok kicsinyeit,úgy látszik ez egyes embereknél lehetetlen:D

2019. szept. 13. 18:47
 35/41 anonim ***** válasza:
78%
Túl fogod élni.Más is nevel egyedül gyereket.Fel a fejjel.
2019. szept. 13. 19:00
 36/41 anonim ***** válasza:
73%
Nem aszisztalok en semmihez. Ertelmezd... Azt irtam hogy gyerekrol igy nem lehet beszelni. Es bizony tetszik vagy sem aki egy gyerekre ilyen jelzoket használ azzal magat minositi.
2019. szept. 13. 19:07
 37/41 anonim ***** válasza:
26%

39-es!

előszöris, ha nem vetted volna észre, senki sem a gyereket szidta, hiszen a kérdezőnek nincs is még gyereke (egy meg nem született embriót ne emlegessünk egy lapon egy gyerekkel!).

Másodszor, ha értelmezed is a kommenteket, a kérdező lett egyedül "szidva" a felelőtlensége, naivitása miatt (védekezés nélkül szexelt egy gyengeelméjű, anyám asszony katonája életképtelen kisfiúval).

Én speciel előre sajnálom a gyereket, amennyiben megtartja, mert sok esze nincs a két "szülőnek", mint azt láthatjuk a kérdező leírásából. MMt fog örökölni az a szerencsétlen gyerek is...?

Egyebekben meg mindenki arról irt, a férfiak túlnyomó része hogyan áll hozza egy idegen gyerekhez,aki nem az övé, és lehet, hogy ezt a te puhány kis lelkecskéd nem -bírja olvasni, és szívenüt a zord igazság, de attól még jo ha tudod kedves önjelölt segítőnk, megmondóemberünk, hogy ez így van ahogy írtuk többen is. Korul lehet nézni a mai világban bizony, nem a rózsaszín ködben lebegni, és álmodozni.

Egyébként ismerek 2 egyedülálló anyát is a közvetlen környezetemből , egyik sem boldog éppenséggel, és egyiknek sincsen állandó barátja. Félreértés ne essék, azt csinálsz kérdező amit akarsz, de az olvasottakat azért jó ha számításba veszed a döntésed meghozatalakor.

2019. szept. 13. 21:11
 38/41 anonim ***** válasza:
31%

És tudod mit mondok 39-es?

Inkabb most, neten keresztül szembesüljön a kérdező a "csúnya rossz fiúkkal, akik nem hajlandóak más kölkét nevelgetni ",mintsem pofánvágja őt az élet akkor, amikor már késő lesz és visszafordíthatatlan a döntése következménye...

Na, ezzel lezártam a vitát, szép álmokat!

2019. szept. 13. 21:19
 39/41 anonim ***** válasza:
76%

Az egyik rokonomnak van mar gyermeke (mar epp belepett a tini korba)

A valas ota ket parja is volt, mindketto 5 evig. Igenyes, intelligens jo palik voltak. Imadtak es elfogadtak a gyereket, mert a nobe lettek szerelmesek es nem abba, hogy van e gyereke vagy nincs. Nem a gyermek miatt lett vege a ket kapcsolatnak, hanem a rokonom reszerol szunt meg a lang mindket esetben.

Egy jo no gyerekkel is jo no marad.

2019. szept. 14. 02:48
 40/41 anonim ***** válasza:
27%

"(egy meg nem született embriót ne emlegessünk egy lapon egy gyerekkel!)." Nemrég egy kutatást végeztem, amiben azt vizsgáltam, hogy az emberek a magzatot embernek tekintik-e. Ennek része volt az is, hogy egy online kérdőívben mértem fel a különböző vélekedéseket. Meglepően sokan, kereken 750-en töltötték ki, és a mai napig érkeznek válaszok a kérdéseimre. Nagyon különböző emberek töltötték ki így elég változatos véleményekkel találkoztam.

Érdekes volt látni, hogy szinte senki sem vonta kétségbe azt, hogy a magzat ember. A válaszadók nagy része nem a meg nem született gyermekek ember mivoltát kérdőjelezte meg, hanem a létjogosultságukat. Több száz olyan válasz érkezett, amiben leírták, hogy értik, hogy az ott egy ember, de ha beteg, vagy a szülők életkörülményei nem engedik meg hogy gondoskodjanak róla, akkor nincs mit tenni… Philip K. Dick egyik novellájában egy olyan világról ír, ahol onnantól tekintenek valakit embernek, hogy képes magasabb matematikai műveletek végrehajtására, amit 12 éves kortól számítanak. Ha pedig egy szülő addig úgy döntene, hogy még sincs szüksége 12 év alatti gyermekére, túl sok problémával jár, vagy már nem fér bele az életébe, akkor szól az abortuszautónak, amivel elviszik, és kiszívják a gyerekekből a levegőt, ez az abortusz.Meglehetősen elgondolkodtató. Mikortól tekintünk valakit embernek? A fogantatástól? Tizenkét hetes korától? Ha megszületett? Ha tud járni? Ha már beszél? Ha tud olvasni? Ha képes magasabb matematikai műveletek elvégzésére? Az egyik válaszadó szerint onnantól beszélünk emberről, „ha már értelmes gondolatai vannak”. A biológia és a katolikus teológia szerint: a fogantatás pillanatától emberről beszélünk, nem kisdínóról. Akkor milyen jogon kérdőjelezi meg bárki a magzatok létjogosultságát? Többen írták,hogy hamar ki kell szűrni, hogy beteg-e a gyerek, hogy gyorsan lehessen abortálni. Had mondjak erre egy példát: egy ismerősömnek született egy teljesen egészséges gyermeke, akinek 10 éves korában balesete volt, így a gyerek teljesen lebénult és megvakult. Akkor most öljük meg? Kétlem, hogy erre bárkinek igen lenne a válasza. Nem tudhatjuk, hogy a méhen belüli gyermek később milyen problémákkal fog járni.

A másik kérdéskör a szülők helyzete. Nem mindenki születik alkalmas körülmények közé, vagy alkalmasnak vélt időben. Ettől még van joga az élethez, ha csak kicsit belegondol az ember, szerintem ez nem kérdés. Őszinte leszek: sok válasz nagyon fájt. Olyan ítélkezéssel és közönnyel találkoztam, ami nem egyszer megsiratott. Beleborzongtam, ahogy egyesek Istent játszanak, és élet-halál urának képzelve magukat alkotnak véleményt. Sajnálom, ha kiábrándító vagyok: de nekünk nem tisztünk életek felett dönteni.

2019. szept. 14. 09:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!