Vannak itt terhesen elhagyott anyukák, hogyan éltétek túl?
Igen, valóban a jól kereső, jóképű, intelligens, izmos és humoros valószínűleg egy intelligens, csinos, jó alakú, gyermektelen nőt fognak választani. Csakhogy ha nem vagy elég intelligens, csinos és jó alakú, akkor ezek a pasik bizony akkor sem téged fognak választani, ha nincs gyereked.
Álompasi valóban nem választ gyerekes nőt, de közepesen kinézőt, súlyfelesleggel rendelkezőt, buták vagy hisztis természetű sem, úgyhogy az álompasiról nem csak a gyerekes anyukák maradtak le.
Én megint csak magamból tudok kiindulni, szerintem nem vagyok lúzer, nem vagyok ronda, nem keresek rosszul, nem vagyok buta, és van életem, kapcsolataim is voltak, és fenntartom, hogy minimális szempont, hogy van-e a nőnek gyereke vagy sem.
Előbb jövök össze egy gyerekes nővel, mint egy csúnyával, egy túlsúlyossal, egy butával vagy egy hisztissel.
Arról van szó hogy egy gyerekkel nagyban rontja a nö hogy normális férfit találjon,EZ TÉNY!
Leirtuk a kérdezönek hogy ennek tudatában legyen és úgy döntsön.
Jó, és?
Ennyi erővel menj be a Mekibe, és kezdd el minden súlyfelesleggel rendelkező nőnek magyarázni, hogy TÉNY, hogy a súlyfeleseggel rendelkező nők nehezebben találnak párt.
Kérdező, akkor léiről, én mit tennék a helyedben, ha ekkora sz@rban lennék, mint most te! Előszöris, nem tudom, hány éves vagy, de ha 30 elmúltál, lehet, megtartanám a gyereket... habár, egy ilyen dedós gyerektől (!) Gyerek nem kéne, lehet, még akkor sem tartanám még, ha 30 elmúltam volna, tudva, hogy a gének sajnos öröklődnek, nem biztos, hogy tudatosan ugranék bele az egyedülálló anyaságon kívül még abba is, hogy netán lesz egy anyám asszony katonája, életképtelen gyerekem,aki apa nélkül nő fel.
Ha huszonéveimben lennék, teljesen egyértelmű,hogy nem tartanám meg, lévén ezer még ezer esélyem arra, hogy normális, álompasit tálalják magamnak, akinek nemcsak egy ürítésre kellek, hanem a gyermeke anyjának választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!