Vannak itt terhesen elhagyott anyukák, hogyan éltétek túl?
Hála az égnek a valamirevaló, értelmes rétege a férfiaknak saját családdal rendelkezik/ fog rendelkezni, nem mostohaapa, erről ennyit.. ja es bocs, de ez a csak a zord igazság, nem bunkóság! Ha te beéred annyival, hogy neked saját családod nem lesz, de más majmát nevelgeted, hát legyen, de ezt ne húzd rá az egész férfi társadalomra, kérlek!
Köszi!
ef.en.a üzenete:
"ótvar nagy paraszt vagy... nem csoda, ha itt kell kiélned magad, mert nőt nem nagyon kapsz, te barom."
Egyelőre nem vagyok leszbikus, úgyhogy nem is igénylek nőt magamnak >.< De a sértettséged alapján úgy látom, utánad valóban nem kapkodik senki. Ezzel az alpári stílussal nem is csodálom.
Nem tudom, engem speciel nem zavarna, ha más gyerekét (nem majmát, majom az te vagy!) kellene nevelni.
Amúgy sem hiszek abban, hogy a vérségi kötelék és a gének mindenhatóak, szerintem többet számít az, hogy ki neveli a gyereket, minthogy ki nemzette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!