Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed az Erzsébet...

Mi a véleményed az Erzsébet névről? Adnád lányodnak?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 15:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
100%
Én is inkább ezt a nevet adnám,mert ma nem divat név..Mire nagylány lenne,különleges neve lenne a sok Kira,Mira és ilyen nevek között...
2010. júl. 14. 15:46
 22/66 anonim ***** válasza:
89%
Az elisabeth az erzsébet angol megfelelője, ez itt meg magyarország.
2010. júl. 14. 15:46
 23/66 anonim ***** válasza:
50%

Nekem sem tetszik!De szerintem majd a lányodnak se fog tetszeni ha már nagyobbacska lesz!

Én biztos olyan nevet választók majd a gyerekemnek amivel nagyobb korában sem kell szégyenkeznie!:)

2010. júl. 14. 15:47
 24/66 anonim ***** válasza:
70%

Bözsi...Bözske...

Olyan szomszéd néni hangulata van.

De a te gyereked, hívhatod Klamídiának is

2010. júl. 14. 15:48
 25/66 anonim ***** válasza:
90%
Nalunk a csaladban sok Erzsebet van. Nagymamam, sogornom is Erzsebet. Szerintem szep nev, de tenyleg elegge regies es idos ember jut rola eszembe. En nem ezt a nevet valasztottam arra az esetre, ha lanyom szuletne. En mondjuk azt tulzasnak tartom, hogy ocsmanynak hivjon valaki egy nevet. Mi jogon? Akkor lenne ocsmany, ha csunyat jelentene...szerintem ez a nev nem gaz.
2010. júl. 14. 15:48
 26/66 anonim ***** válasza:
50%
nem...mert csúnya...
2010. júl. 14. 15:49
 27/66 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem régies és egy vörös hajú nő jut eszembe erről a névről.

Viszont ha a lány felnő, akkor komoly neve lesz, nem pedig a Dzsesszika(igen, így írva és ami szerintem plázacicás).

2010. júl. 14. 15:51
 28/66 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyönyörű név, még angolul is.

Királyi név, fennséges, elegáns!

A mostani "divatos" nevek amiket annyira menőnek találnak egyesek, szerintem lealacsonyítóak, legtöbbről egy olcsó nő jut eszembe, persze a mai elcseszett fiatalságnak ez tetszik.

2010. júl. 14. 15:53
 29/66 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nagyon rendesek vagytok. Én sem adnám gyerekemnek csak azért kérdeztem,

mert a szomszédom Bözskének hívják nem tudom hogyan találta ki az egyik válaszoló.

Ja és nem egyedül irom ki minden nevet.. kérlek kedves bele szoló adj nekem egy kategiriát,

ahova nyugodtan irhatom a saját olyan kérdésem ami érdekel.KÖSZÖNÖM.

Amugy meg lehet téged más érdekel engem ez.

2010. júl. 14. 15:53
 30/66 anonim ***** válasza:
75%
ja és mielőtt még vmi kisk lenyugdíjasoz, még 27 sem vagyok!
2010. júl. 14. 15:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!