Mi a véleményed az Erzsébet névről? Adnád lányodnak?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 15:33
11/66 anonim válasza:
Semmi baj vele, és inkább ez mint a degenerált Zsaklin, Pamela és társai. Ez legalább egy normáis magyar név. És vastagon lesz..rom hogy így hívnak sok idős nénit, és a takarítót. Nekem tetszik.
12/66 A kérdező kommentje:
:):) Köszi a rendes válaszokat!! Mért nem tud eggyik nagy pofáju sem válaszolni arra hogy
adjanak egy kategiriát és odaleirom?
Mert nagyon elegem van belöletek,mert ez nem normális amit ti csináltuk.
2010. júl. 14. 15:41
14/66 A kérdező kommentje:
arra értettem hogy megint a neves kérdés de választ nem irt a kérdésre,de bele kötni az jó.
2010. júl. 14. 15:43
15/66 anonim válasza:
nem vagyok divatmajom, szerintem szép magyar régi név.
Marikából, ancikából és jucusból is van ezer, mégis szép.
Az hogy itt mindenkinek negatív asszociációi vannak, az az ő bajuk.
16/66 anonim válasza:
... és legalább az Erzsébetről tudjuk, hogy hogyan kell mondani vagy leirni. Nem úgy, mint a Cintiát, amit sok értekmes anyuka Sz - szel ejt, vagy a Maját, amit viszont y - nal irnak, mert az olyan menő ...
Magyarországon vagyunk, nem?
17/66 anonim válasza:
nem mert a volt pasim csaja is Erzsébet volt elég visszataszító név szerintem
18/66 anonim válasza:
Én biztos,hogy nem adnám a lányomnak!Idejétmúlt és ronda név,viszont az Elisabeth sokkal szebb,azt lehet,hogy adnám a lányomnak.:)
19/66 anonim válasza:
naponta megkérdezel 15 nevet???? mi lesz a következő? Sára?
20/66 anonim válasza:
de szerintem van akikhez illik ez a név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!