Természetes, ha egy 18 éves lány, aki idén érettségizett, semmit nem csinál nyáron? Nem vállal diákmunkát, nem segít be otthon, kivéve, ha már nagyon mérges az anyja.
Természetes. Most nem azért, de nekem rengeteg ismerősöm van akik most végeztek és mindenki lustálkodik egész nap, vagy bulizik, vagy haverokkal van.
Én heti 1* lenyírom a füvet, aztán ennyi, rendben tartom a szobámat de tényleg semmi több. Anyukámék is azt mondták hogy mivel becsülettel tanultam keményen az érettségire, az egész nyarat átpihenhetem.
Diákmunkát vállaljon az aki nem tud más elfoglaltságot találni vagy pénzre van szüksége, de szerintem a nyár elsősorban egy 18 éves frissen érettségizett diáknál szóljon a bulizásról és a pihenésről.
az ember életében ez az igazi utolsó szabad nyár. Én az érettségi utáni nyáron csak buliztam, nyaraltam.
Utána ugyan tovább tanultam, de már minden nyáron és év közben is dolgoztam valamit. Azóta meg gályázom.
Ez így fog menni kb. még 30 évig.
Az otthoni besegítés az más. Azért az kell.
Az érettségi utáni nyarat szerintem még megérdemli az illető. Utána kb. 40 évet fog dolgozni
nem muszály a diákmunka,de nem árt ha elmegy dolgozni 2-3 hétra, zsebpénz is származik így belőle!
De hog yotthon sem csinál semit az fura.
Minimum hogy mosogatás, főzés, takarítás, mosás, teregetés vagy ha családiház, akkor ház körüli munkába nem ártana segédkezni.
Nem kell egész ap dolgozni, pihenhet si bőven de napi 1-2 óra házimunka csak a javára válhat.
Most érettségiztem, és NEM DOLGOZOM!
Lehet lepontozni. Itthon besegítek, szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!