Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kevesebb vagyok mint az...

Kevesebb vagyok mint az unokatesóim? Leérettségiztem, és szakácsnak akarok tovább menni. Szülök nem nézik jó szemmel, mert ők egyetem/ főiskolát néztek ki.

Figyelt kérdés
Mindig mondogatják hogy unokatesóim mind egyetemen vannak, már 1pár végzet is.. Ennyire számít hogy Egyetemet végezzen az ember?? Hogy van ez? Köszönöm a válaszokat! 18L
2010. júl. 14. 10:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha külföldre mész és érdekel a szakács szakma akkor azt válaszd.:)
2010. júl. 14. 11:07
 12/35 anonim ***** válasza:
81%
a férjem szakács. Nagyon jól keres itthon is, ha kicsit rendeződik a helyzet kiköltözünk spanyolországba. Szerintem sokkal többre mész ezzel a szakmával,mint egy diplomával. Főleg,h több a diplomás,mint a diplomát igénylő állás. Annak semmi értelme nem lenne,ha diplomás munkanélküli lennél.
2010. júl. 14. 11:10
 13/35 A kérdező kommentje:
Nagybátyám is katona és nagyon jól keres + szereti is:)) 2 éve hátra van és nyugdíjba mehet. Nem kell foglalkozz a szüleiddel nem nekik kell dolgozniuk.. Amúgy Hajrá katona!:))
2010. júl. 14. 11:10
 14/35 A kérdező kommentje:
Sokan mondják hogy egy csomó diplomás munka nélküli, ismerek olyat aki gépészmérnők, és a meikbe süti a krumplit!
2010. júl. 14. 11:11
 15/35 anonim ***** válasza:
94%
Egy jó szakma manapság többet ér, mint a diploma. Már szinte mindenkinek van diplomája, iszonyú túlkínálat van diplomás emberekből. Nekem is van, tavaly cipőboltban dolgoztam 90 ezerért...
2010. júl. 14. 11:13
 16/35 anonim ***** válasza:
85%
Ma divat a diploma. Senkit nem érdekel,hogy lesz-e munkája,csak az,hogy legyen egy papírja,amire felvághat! Te még értékesebb ember is vagy,mint sok semmire sem jó diplomával rendelkező ember!
2010. júl. 14. 11:14
 17/35 anonim ***** válasza:
88%

Ma már Dunát lehet rekeszteni a diplomásokkal. Nem olyan nagy dolog ma már egy diploma, mint régen volt.

A szakács jó szakma. Végezd el azt, a lényeg, hogy szeresd csinálni.

2010. júl. 14. 11:15
 18/35 anonim ***** válasza:
88%
Engem is lenéznek egy csomóan mert "csak" egy szakmám meg egy érettségim van!A szakmámat nappalin tanultam és estin érettségiztem!!Egyszerre vizsgáztam mind a két suliban nagy nagy sikerrel!A 2diplomás nővérem lenéz engem mert csak ezt a 2sulit csináltam meg de a fejét meg veri a falba mert többet keresek mint ő!:)
2010. júl. 14. 11:21
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Legyél szakács, többre mész vele. Egy jó szakácsot itthon is rendesen megfizetnek, külföldön meg pláne. A diplomák jó része már semmire nem jó, csak alibi.
2010. júl. 14. 11:25
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Miért lennél kevesebb? Igaz néha én is ugy érzem,mert mindkét (fiatalabb)unokatesómnak már két nyelvvizsgájuk van.Mindkettő már egyetemre jár. Te is ha elvégezted a szakács szakmát akkor tudsz esetleg tovább menni egyetemre!

Az a lényeg hogy találj utána megfelelő munkahelyet.Ismerösöm (szintén szakács-pincér)benzinkúton van,de keresi a szakács melóhelyet!

Szóval a lényeg: ne add fel az álmaidat!

2010. júl. 14. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!