Mit vállaltok be a barátságért?
Itt gondolok arra, hogy van barátod/barátnőd...
Mit teszel meg érte?Mi az ami még neked belefér?
Tudom ezt így nem lehet meghatározni, de gondolom mindenkinek vannak történetei.
Nekem is...
Szia!
Én már kerültem ilyen szituációba mint Te. Volt/van egy "barátom", sülve-főve együtt voltunk, segítettük egymást, annak ellenére, hogy fiú volt minden pasi-ügyemet megosztottam vele.
Aztán egy nap konfiktusom támadt egy kisebbségi leányzóval, aki megfenyegetett, hogy megöl, de legalábbis meg fog verni. Olyanokat mondott rám, hogy csak na...A "barátom" bár elmondása szerint igazat adott nekem, de ott helyben nem szólt vissza a kiscsajnak csak hallgatott.
Én mindig minden helyzetben megvédtem, még akkoris ha nem volt igaza, és igazán jó barátaimmal romlott meg miatta a kapcsolatom.
Az ilyen nem igaz barát, de még barátnak sem tudom mondani. Pff:(( Nagyot csalódtam benne, de már fel tudom ismerni kik a barátaim.
Egyébként mi a konkrét szituáció? Úgy könnyebben lehetne tanácsot adni.
L/18
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 12:13
Szia! Nem szeretném ide leírni, mert az illető is látogatja ezt az oldalt.Leírnám neked, de nincs a privi-d beállírva.
És mindenkinek köszönöm a válaszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!