Mit vállaltok be a barátságért?
Figyelt kérdés
Itt gondolok arra, hogy van barátod/barátnőd...
Mit teszel meg érte?Mi az ami még neked belefér?
Tudom ezt így nem lehet meghatározni, de gondolom mindenkinek vannak történetei.
Nekem is...
2010. júl. 13. 20:06
1/12 anonim válasza:
Az igaz barátokért bármit. Ha felhív az éjszaka közepén válaszolok és órákig hallgatom, ha hív, hogy menjek el érte autóval elmegyek, ha kell itt alhat, nem tud olyat kérni, ami ha lehetséges, ne tenném meg.
2/12 anonim válasza:
Ha igazi barátja a páromnak is és nekem is akkor lehetőségeim szerint mindent amit a párommal is úgy gondolunk..
De gyakorlatilag ez esetben már családtagról beszélünk..
Lényegében nincsenek barátaim :D:D
Tisztára mint egy maffia film..
3/12 A kérdező kommentje:
Még akkor is ha te esetleg rosszul jönnél ki a dologból?Mások előtt megvédeni, mert te tudod mi az igazság.
2010. júl. 13. 20:14
4/12 anonim válasza:
Mások előtt megvédeni egy alap dolognak számít, ha családtagról beszélünk..
Sőt nem csak megvédeni de kiállni is mellette!!
Aki a mi vérünk annak ne merjen ártani senki sem, se szóval se tettekkel!!
Mert ahányan vagyunk annyian megyünk rá!!
5/12 anonim válasza:
Én nem hazudnék senkinek, de természetesen megvédem. Nem tűröm, hogy a barátaimat szekálják.
6/12 A kérdező kommentje:
Jó lehet, ha van(nak)az embernek ilyen barátja(i)
2010. júl. 13. 20:17
7/12 anonim válasza:
Itt aludhat,ha tényleg szüksége van rá.Elmennék érte autóval az éjszaka kellős közepén.Ha felhív(bármikor),akkor felveszem,és addig nem teszem le,míg meg nem beszéljük az adott problémát.
8/12 A kérdező kommentje:
És ha ő nem tesz meg neked ilyeneket?Akkor nem igaz barát?
2010. júl. 13. 20:25
9/12 anonim válasza:
Szerintem az igazi baratot nem a bajban, hanem a joban ismered fel. Ezt komolyan igy gondolom, mert ha pl. valakinek baja van, rosszul van, stb. sok ember fog rajta segiteni. Ellenben, ha tegyuk fel valaki nyer a lotton vagy akar milyen orom eri es vele egyutt orulsz, nem pedig irigy mert neki jo, akkor vagy igazi barat.
10/12 anonim válasza:
Fontosak a barátok de nem az elsők. Mindent megtennék értük addig amíg ők ezt értékelnék és nem vennék természetesnek. Addig fér nekem bele amíg nem megy az én, vagy más fontos dolgaim kárára amíg nem okoz nekem kellemetlenséget. Nem "áldoznám fel" magam semmilyen értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!