Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor ismerjük meg a párunk...

Mikor ismerjük meg a párunk "valódi énjét"?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a kapcsolat elején mindenki megpróbálja a legjobb énjét mutatni, újdonsült párjának. Aztán ahogy telik az idő jönnek elő a negatívumok. Mennyi idő az, ami után már azt lehet mondani, hogy ismerem a párom jó és rossz oldalát. A legnagyobb negatívumok már kiderültek...vagy kiderültek volna (ha lennének). Mennyi idő ez szerintetek? Mennyi idő együtt élés, vagy mennyi idő együtt járás szükséges hozzá?
2010. júl. 13. 19:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egy élet.nálunk a gyerek születése óta felfordult a világ,sose gondoltam,hogy ilyen is tud lenni
2010. júl. 14. 11:38
 12/16 anonim ***** válasza:
utolsó:és pozitiv vagy negativ irányba fordult fel az élet?
2010. júl. 14. 11:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Sajna negatív.6 hónapos még nincs a kicsi,de már napszámba kapom az olyanokat,hogy mikor akarok már lefogyni,meg hipochonder vagyok(mert sok minden fáj ami szülés előtt nem),stb
2010. júl. 14. 12:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ez tényleg nem jó,hogy ennyire nem ért meg a férjed,és csak osztani tud téged:/
2010. júl. 14. 12:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát nem.Remélem lesz még jobb is.
2010. júl. 14. 12:30
 16/16 anonim ***** válasza:

hát én öt évig voltam együtt a párommal, nem laktunk együtt, de szinte minden időnket együtt töltöttük: nálunk... és a kérdésre a válaszom, hogy akkor tudod meg a valódi énjét, ha szakítotok... Nekem olyan dolgokat vágott a fejemhez, amit a mai napig nem tudok hová tenni.. Addig minden szép és jó, amíg kedves vagy és a kedvére teszel, aztán ha más a véleményed, és más a célod, akkor onnantól kezdve kibújik a szög a zsákból! Addig jó a nő, amíg nincs véleménye!

23L

2010. júl. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!