Szerintetek a Kata név (nem Katalin sima Kata! ) szép név?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 18:56
11/19 anonim válasza:
Engem így hívnak. Néha kicsit idegesítő, bár általában vicces. Volt, hogy 3x visszakérdeztek, hogy Kata??, nem akarták elhinni, hogy bizony az, és nem Katalin. Orvosnál időpontkérésnél olyan is volt, hogy a recepciós úgy döntött, biztos Katalinnak hívnak, csak nem azt mondtam, és úgy írt be. Engem is idegesít amúgy, ha Katiznak.
12/19 anonim válasza:
Ja, ilyen sztorim nekem is van: nekem a bizonyítványomra azt írták, hogy Katalin, orvosi papírra rendszeresen Katalin, és én ezt is utálom a legjobban, ha azt mondják, h Katalin..
13/19 anonim válasza:
Én is Kata vagyok:) A Katalint meg a Katit nagyon utálom:@
Még a Katicát meg a Katócát elviselem:)
14/19 anonim válasza:
Tesóm is Kata és Katusnak becézik apumék. Szegény ő is szenvedett azzal, hogy nem hitték el, hogy ez a neve. Szép név nagyon.
16/19 anonim válasza:
nehogy ezt add agyerekednek!
lehet csúfolni!
ha igen, akkor legyen Katalin, és neveld bele, hogy ő Kati vagy Katika!!!
én mondom, am a mostani egyetemista Katák a környékünkön k*vák...vááá undorító név
17/19 anonim válasza:
Anyakönyvileg Kata vagyok, de undorítónak tartom, ezért Katikáztatom magam. Rendőrségi jegyzőkönyvbe Katalinnak írtam magam, és előállítottak okirat-hamísítás vádjával. Szeptemberben változtatom Katalinra XD
18/19 anonim válasza:
"nehogy ezt add agyerekednek!
lehet csúfolni! "
Mondd már el, hogy mivel lehet csúfolni? Engem valahogy sosem csúfoltak. Most végeztem a gimivel, a 12 év alatt egyszer sem fordult elő, egyetemen meg ez nyilván nem divat már. De erre komolyan kíváncsi vagyok.
19/19 anonim válasza:
Kata, Kata, seggem kiraKATA !!!XD
nálunk így csúfolják a Katákat haha:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!