Mit csináljak még? Akármit csinálok nem veszik
figyelembe és egy esélyt se adnak nekem.
Figyelt kérdés
2 évet voltam sitten és 1 éve jöttem ki. Azóta már mindent megcsináltam h ne utáljon mindenki de hiába. Szinte az összes rossz szokásomról leszoktam de ők nem vesznek semmit figyelembe. ha rájuk nézek akkor megkérdezik h mi van...tök szar minden...már nagyon elegem van. Nem is csináltam valami nagy dolgot..de kitudja mit mondtak amikor bent voltam. már nem tudok csinálni semmit mert ezeknek nem jó semmi. apám is elég fura volt velem de ő már sokkal normálisabb bár vele beszéltem egyszer. Már kifogytam az ötletekből...nem tudok mit csinálni, feladtam. mit csináljak szerintetek?
23/F
2010. júl. 13. 17:58
1/10 anonim válasza:
Az emberek sajnos ilyenek. Ha valaki hibázott, akkor már leírják.
Jó, most nem kérdezem meg miért voltál benn,nem igazán fontos.A körülötted lévőket ez bántja,hogy te bent voltál. De kijöttél, megváltoztál, és új életet szeretnél kezdeni. Apukád meg csalódott benned, azért ilyen.
Szerintem mindenkinek jár egy esély, hogy bebizonyíthassa, hogy megváltozott.
2010. júl. 13. 18:07
2/10 anonim válasza:
Elmondanád, hogy konkrétan ki az a mindenki, meg az ők?
2010. júl. 13. 18:09
3/10 anonim válasza:
A hozzátartozóira gondol, barátok, rokonok. szerintem
Első
2010. júl. 13. 18:10
4/10 A kérdező kommentje:
meg akik itt laknak a környéken
2010. júl. 13. 18:11
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kikről van szó, de ha eddig nem tetted (gondolom ezt abból, hogy nem írtad) beszélj velük ugyanúgy, mint Apukáddal.
2010. júl. 13. 18:12
6/10 anonim válasza:
Hát nem tudom, mondjuk attól függ mit tettél. Mert ha nem nagy dolgot, akkor igazságtalanok. Nálunk egy új gazdag csaj totál drogosan totál ittasan 260-nal bele vágódott egy fába, és a mellette ülő srác szörnyet halt. Apuci lebundázta, és a csaj megúszta. Semmi büntetést nem kapott. Csak eltiltották 2 évre :S Elég gázos. Pedig ő embert ölt. A bűntudat halvány szikráját sem mutatja, ez pár hónapja volt, azóta új pasija van és drogozik tovább. Eléggé igazságtalan veled szemben, hogy te változol is, megbántad amit csináltál (gondolom) és szeretnél törekedni a jobbra, de nem hagyják. Én azt javaslom, hogy csinálj valami féle önművelést. Kezd el egy sulit, tanulj nyelvet, mellette dolgozz vagy valami. Így látják, hogy új céljaid vannak, és a fiatal kori botlásod ellenére lenne akarsz valaki.
2010. júl. 13. 18:13
7/10 anonim válasza:
Első vagyok!Bizonyíts, hogy megváltoztál! Próbálj beszélni velük, hogy emberek vagyunk, hibázunk, és neked ez fáj, hogy így viselkednek. Amúgy ha az én rokonommal lenne ilyen, biztos nem utálnám meg, max csalódnék benne, de egy idő után megbékélnék a dologgal.
2010. júl. 13. 18:14
8/10 anonim válasza:
Az emberek nehezen bocsátják meg a hibáinkat,botlásainkat.Nehéz olyat mondani ami jó lenne. Minden elismerésem a tiéd, hogy folyamatosan bizonyítasz. Nem könnyű neked. Ám nem is tehetsz mást, mint tovább bizonyítasz. Ha a régi ismerősök nem is, de majd lesznek újak akik hisznek neked, hisznek benned és elfogadnak. Az emberek tele vannak előítéletekkel, félelmekkel s ezeket nehéz leküzdeni. Igaza van annak aki azt írta tanulj, ha teheted.
2010. júl. 13. 18:15
9/10 anonim válasza:
én nem utállak.
2010. júl. 13. 19:27
10/10 anonim válasza:
De ha nem változik irányodban semmi, költözz el! Előbb-utóbb bele fogsz roppanni az örökös bizonyítási vágyba. Ott tiszta lappal indulhatnál, de ezt csak akkor javaslom, ha semmi más nem jön be.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!