Tippeket várnék, milyen ajándékot vegyek a szüleimnek?
Anyukám nem igazán hord semmilyen ékszert, még a jegygyűrűjét sem, szóval szerintem az ékszer kiesett. Egyébként adminisztrátorként dolgozik, de apukám miatt most munkanélkülire jött. Apukám rokkant nyugdíjas, általában gépezni, vagy tv-t nézni szokott. A betegsége előtt imádott olvasni, nem tudom, annak örülne-e, ezen kívül érdekelnének még tippek.
Kb 8 ezer forintom van, de abból páromnak is venni szeretnék vmit, de még nem írta meg a kívánság listáját.:)
Segítenétek nekem pár tippel? Előre is köszi!
Az anyukádnak vehetnél egy határidőnaplót amibe minden fontos dolgot feljegyezhet, esetleg még garvíroztathatsz is egy szöveget az elejére, nem drága, és hidd el örülni fog. =) Az apukádnak, szerintem ne félj könyvet venni, de egy jó DVD-nek is örülhet, ha szeret tévézni.
Esetleg vehetsz egy társasjátékot (feltéve ha szeretnek játszani) és így az egész család együtt lehet, nem kell külön ajándék. Én ilyesmivel lepném meg a szüleimet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!