14 évesen kéne vennem ajándékot a szüleimnek Karácsonyra?
Nem venned kéne,mivel nincs önálló kereseted.
Inkább csinálj valamit!!
Eddig még soha nem adtál nekik semmit? :O
Ez nem volt szép, gondolom Ők is szoktak Neked ajándékot venni, kicsit viszonoznod kéne, készíts Nekik valamit.:)
Jobb adni,mint kapni!:)
11/L
Én azt javaslom,hogy készíts valamit te magad.
Én 19 vagyok de már évek óta saját készítésű ajándékkal lepem meg őket,kicsit képmutatónak tartom azt hogy azt a pénzt amit ők adnak abból veszek nekik ajándékot.
Én mindig adtam nekik valami kis ajándékot - vagyis azóta, mióta tudom, hogy nekem is ők adják, és nem a Jézuska :))
Kiskoromban mindig készítettem valamit, rajzoltam, festettem, hímeztem, angyalkát gyártottam, ilyesmik, majd vettem a zsebpénzemből kisebb ajándékokat, toll, határidőnapló, dobozka, idézetes könyvecske, apának a dolgozószobába, anyának a konyhába valami apróság, fényképalbum a családi képekkel, saját készítésű naptár...
Hidd el, nagyon örülnének bármilyen kis ajándéknak, és neked is nagyon jó lesz látni az örömöt az arcukon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!