Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen kéne vennem ajándéko...

14 évesen kéne vennem ajándékot a szüleimnek Karácsonyra?

Figyelt kérdés
A két legjobb barátnőm egy kicsit idősebbek nálam, és szerintük nem kell. Ők nem adnak semmit. Én viszont nem tudom, azért már nem vagyunk olyan kicsik... Ti mit gondoltok?
2010. dec. 5. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Végtelenül önzőek vagytok, te is, meg a barátnőid is. Ha a szüleid nem érdemelnek meg egy kis figyelmességet....örülok, hogy nekem nem ilyenek a gyermekeim.

Ajándékot pedig soha nem KELL venni vagy készíteni, ha már KELL, azt nem szeretetből adod.

2010. dec. 5. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én már 10éves koromtól kezdve adok vmit a szüleimnek (előtte meg rajzoltam nekik), és ez sztem így a normális... persze abban az esetben, ha van pénzed (zsebpénz pl.). Azért gondolod, hogy nekik is jólesne, nem? Sztem a két bnőd eléggé el van kényeztetve... durva, hogy meg sem fordult a fejükben, csak várják az ajándékokat, aztán semmit nem adni cserében? Hááát... nem tudom, nekem ez mindenesetre fura. Örülök, hogy engem nem így neveltek.
2010. dec. 5. 16:25
 13/13 anonim ***** válasza:

De, gyűjtsék csak a szülők a "kacatokat". Aztán majd ha a gyerek költözködni akar, adják neki oda.

Nálunk nem tartották meg a szüleim a rajzaimat. Mindig nagy örömmel rajzoltam nekik mesefigurákat, gondolván hogy örülnek. Egyszer pont akkor akartam odaadni a "mesterművemet" apámnak, amikor éppen telefonált, tehát nem figyelt; megmutattam neki a rajzomat, odanyújtottam, ő meg beledobta a kukába. (...) Ekkor elkezdtem keresni az addigi rajzaimat, természetesen seholsem találtam.. Szülők válasza: minek? úgy is csinálni fogsz még..

Szülői szeretet. De ez a későbbiekben nem csak ebben nyilvánult meg...

2010. dec. 5. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!