Eltűrnétek az ilyenfajta viselkedést?
Bocsi,hogy ezt mondom,de a pasid egy kis k.csög. Egy gyáva féreg,aki ezt csinálja egy nővel. Nem azt mondom,van az a tett,amiért jár a ler.bancozás,ha pofon nem is,de ok nélkül... Az én expasim ugyanezt tette velem jó sokáig,mire vége lett a kapcsolatunknak,én egy érzelmi roncs voltam. Ennek már több mint fél éve,azt hittem,hogy túlvagyok rajta,de sajnos nem,a mostani párkapcsolatomra is kihat,gátlásaim vannak,meg minden bajom van. Kineziológushoz fogok járni,remélem ő segít.
Szerintem hagyd ott,amíg nem késő és amíg nem szerzel maradandó (lelki)sérüléseket. Sajnállak azért amit ki kellett eddig állnod-és azért is,mert valószínűleg nem fogod elhagyni egyhamar ezt a s.ggfejet:(
20L
mi van? hát én nem bukom erre. soha nem ütött meg a férjem. és a ribanc szót sem használta rám. talán a legcsúnyább, amit mondott, hogy a keresztnevemen szólított becézés helyett :)
ez nem normális, az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!