Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűrnétek az ilyenfajta...

Eltűrnétek az ilyenfajta viselkedést?

Figyelt kérdés
Ha a párotok, ha neki úgy tetszik elhord mindennek, utolsó r*bancnak, és esetleg kezet is emel rátok, csak azért mert szerinte erre buknak a nők? :(
2010. júl. 13. 14:55
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%
Úgy repülne a negyedikről h Tibetig meg sem állna.De most komolyan abban a szent minutában dobnám ki.Én a saját káromon tanultam.Annak idején engem is ütött az exem.Mindig sírt utána h megváltozik stb.! évig voltunk együtt és a 6. verés után külön mentünk addig hittem neki mindig mert nagyon szerettem.Ma már nem csinálnám hanem az 1. féltékenységi jelentnél(ami mindig ok nélkül volt) dobnám ki.Sajnos fiatal voltam naiv és szerelmes!Remélem más nem esik az én hibámba!!!
2010. júl. 13. 15:17
 22/33 anonim ***** válasza:
86%
Most még csak elhordott, legközelebb vagy utána meg is ver. Mindig így kezdődik, addig menekülj, amíg lehet. Ez is egyfajta erőszak.
2010. júl. 13. 15:19
 23/33 anonim ***** válasza:
91%
az ilyen NEM FÉRFI!! ha van egy csöppnyi eszed, úgy rúgod pic.sán, hogy repülés közben még be is sza.rik!
2010. júl. 13. 15:20
 24/33 A kérdező kommentje:
De szerintetek mindenkivel így bánna, vagy csak velem? Mondjuk én soha semmi bántót nem tettem, ill. nem mondtam.
2010. júl. 13. 15:21
 25/33 anonim ***** válasza:
91%
Mindenkivel így bánna, addig, amíg emberére nem akad. De mivel a nők nem arról ismeretesek, hogy orrba-szájba üvöltöznek és fizikailag bántalmazzák a férfit ( persze vannak ilyenek is)ezért elég nagy a valószínűsége, hogy mindenkivel így viselkedne. Biztos ezt a példát hozta otthonról...
2010. júl. 13. 15:26
 26/33 anonim ***** válasza:
89%
leckéztesd meg azzal, hogy nem találkozol vele. ne vedd fel a telefon, tűnj el egy pár napra. hátha észreveszi magát, hogy mekkora bunkó! ha meg nem, akkor örülj, hogy megszabadultál egy ilyen köcsög pasitól. ezektől menekülni kell, mert itt kezdődnek el a durva dolgok. hidd el. de ha megbánta és megváltozik, mert keresni fog és hiányozni fogsz neki, akkor is tartsd meg vele a 2 lépés távolságot egy ideig, legyél vele bunkó, érezze csak hogy milyen is az... tedd a "helyére", amig tudod. mert utána ki tudja mi lesz.....
2010. júl. 13. 15:34
 27/33 Doruss ***** válasza:
82%
Ne törődj azzal, hogy mással is ezt csinálná-e, vagy csak veled. A lényeg, hogy veled ezt csinálja, és szerintem ezt nem hagyhatod. Igaz, nem nagyon vagyok tisztában a részletekkel, de ez így elég igazságtalannak tűnik. Szerintem ez akkor sem helyénvaló, hogyha ilyen mentséget talál rá. Amikor ezt mondja, mondd azt neki, hogy TE nem erre buksz, aztán ha mégegyszer előfordul, már repülhet is. Én legalábbis biztos ezt tenném.
2010. júl. 13. 15:39
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,hogy ezt mondom,de a pasid egy kis k.csög. Egy gyáva féreg,aki ezt csinálja egy nővel. Nem azt mondom,van az a tett,amiért jár a ler.bancozás,ha pofon nem is,de ok nélkül... Az én expasim ugyanezt tette velem jó sokáig,mire vége lett a kapcsolatunknak,én egy érzelmi roncs voltam. Ennek már több mint fél éve,azt hittem,hogy túlvagyok rajta,de sajnos nem,a mostani párkapcsolatomra is kihat,gátlásaim vannak,meg minden bajom van. Kineziológushoz fogok járni,remélem ő segít.

Szerintem hagyd ott,amíg nem késő és amíg nem szerzel maradandó (lelki)sérüléseket. Sajnállak azért amit ki kellett eddig állnod-és azért is,mert valószínűleg nem fogod elhagyni egyhamar ezt a s.ggfejet:(

20L

2010. júl. 13. 15:44
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
A volt férjem az első feleségét ütötte-verte, és simán le ribancozta. Mikor velem összejött én közöltem vele, hogy engem egyszer próbáljon megütni, kihasználva azt, hogy jóval erősebb nálam, másnap biztos hogy szerszám nélkül ébred. És ezt komolyan is gondoltam. Engem férfi még nem ütött meg, és nem is fog soha, pedig már 53 éves vagyok. Szerintem megérzi egy férfi a nőn, hogy mennyire fél tőle, és ezt használja ki. És a tisztességes beszédet is elvárom addig, amig én én is igy beszélek vele. Még viták során is elvárom a tiszteletet.
2010. júl. 13. 15:54
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

mi van? hát én nem bukom erre. soha nem ütött meg a férjem. és a ribanc szót sem használta rám. talán a legcsúnyább, amit mondott, hogy a keresztnevemen szólított becézés helyett :)

ez nem normális, az biztos

2010. júl. 13. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!