Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltűrnétek az ilyenfajta...

Eltűrnétek az ilyenfajta viselkedést?

Figyelt kérdés
Ha a párotok, ha neki úgy tetszik elhord mindennek, utolsó r*bancnak, és esetleg kezet is emel rátok, csak azért mert szerinte erre buknak a nők? :(
2010. júl. 13. 14:55
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
92%
Addig élne, amíg kezet emel rám, az ziher! Rúgd ki a fenébe, nehogymár!
2010. júl. 13. 15:07
 12/33 anonim ***** válasza:
92%

én megmondtam eddig minden páromnak már a apcsolat elején,h ha rámemeli a kezét és ne adj isten megüt,beleálliton a nagykést!szóval nálam nem voltak ilyen problémák!ezt jó ha még az elején letisztázza mindenki a párjával!

ha meg leribancoz,mehet a fenébe!!!

2010. júl. 13. 15:08
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Már a ribancnál is repülne.....
2010. júl. 13. 15:10
 14/33 anonim ***** válasza:
92%
Dobd mielőtt az összes önbizalmad odavész.Amúgy sincs sok,nemigaz?Nem bántani akarlak,de ha nem dobtad az első eset után,akkor az önbizalmaddal,önértékeléssel lehet bajod.
2010. júl. 13. 15:11
 15/33 anonim ***** válasza:
92%
Miért hagyod hogy így beszéljenek veled és bántalmazzanak? Félsz tőle? Jelentsd fel, aztán majd meggondolja élete hátralévő részében, hogy kire is emel kezet. Gyáva féreg
2010. júl. 13. 15:14
 16/33 A kérdező kommentje:
Önbizalmam nincsen, az igaz. Még ha csak r*bancozott volna, de voltam minden, amit csak el tudtok képzelni :( Nagyon nem esett jól...
2010. júl. 13. 15:15
 17/33 A kérdező kommentje:
Megütni nem mert, ahhoz csak a szája nagy, "csak" a kezem rángatta.
2010. júl. 13. 15:16
 18/33 anonim ***** válasza:
92%

Nekem már a ribancozás is sok lenne. De hogy kezet emeljen rám....na azért kapna. Velem is szokott veszekedni a párom, de van egy határ, amit nem merne átlépni.

Ne hagyd magad!

2010. júl. 13. 15:17
 19/33 anonim ***** válasza:
92%

mi van????

csak 1* kéne megpróbálnia.azonnal kihajítanám a pics@ba.

20/33 anonim ***** válasza:
92%

Én biztos, hogy úgy kidobnám mint macskát sz@rni,de gondolom te szereted őt, ezért is írtál ki ide kérdést.

Talán egyszer(!!!) érdemes vele elbeszélgetni, hogy mi alapon gondolja azt, hogy erre buknak a nők. Ráadásult te nem a nők kategoriába tartozol hanem A nő...Ha nem fogja fel, akkor tényleg érdemes vele szakítani.

1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!