Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én utálom a szüleimet...

Csak én utálom a szüleimet vagy rajtam kívűl más is?

Figyelt kérdés

annyira idegesítőek és utálatosak velem.

egyszerűen nem hagynak élni.

annyira utálom őket.. már semmi szeretetet nem érzek irántuk.. de télleg semmit.

2010. júl. 13. 13:23
1 2
 11/13 anonim válasza:
én is utálom oket !!!! engem sem hagynak elni !!! legszivesebben néha még ki is nyirnam oket ! anyira nem érzek mar irantuk semmi szeretettet
2014. júl. 11. 18:36
 12/13 anonim válasza:
megertelek az en apam utal anyam szeret de annyira idegesito tud lenni hogy elkezdtem tanulni hogy legyen jo munkam es minel hamarabb elkoltozhessek. Persze anyam neha lehord mindennek testverem utalom
2014. nov. 14. 20:45
 13/13 anonim válasza:

En is igy vagyok ezzel :(

Regebben a szuleim alkoholostak voltak apam verte anyamat.kesobb elvaltak.egy darabig jo volt minden(most nevelo apam van)

Apam kulfoldon dolgozik 3 havonta jar haza.nagyon megvaltozott(joiranyba) es nagyon szeretem.

Anya megint elkezdett inni,tagadja de en latom rajta.szerintem a neveloapam is iszik vele.nem szoktak hot reszegek lenni de latszik rajtuk hogy isznak.olyankor mindig veszekszem veluk.anya ha nem iszik akkor sem lehet vele beszelni.mindig engem ugraltatnak(menjek boltba,mosogassak el,kerjek nagyitol ezt-azt)

Anya a teve elott ul es panaszkodik h mennyire elfaradt(rendorsegen takarit gondolom milyen faradt lehet)

A neveloapam valamivel jobb mint anya.mondom nem biztos hogy o is iszik csak olyan.de o mindig figyel ram is.

Anya semmit nem enged meg,meg szempilla spiralt sem hasznalhatok pedig az osztalybol mindenki hasznal.de azt rameroltette h vagassam le a hajam

Mindig az van amit anya akar.

UTALOM ANYAMAT ES A NEVELOAPAMAT

13/L

2015. nov. 27. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!