Csak én utálom a szüleimet vagy rajtam kívűl más is?
annyira idegesítőek és utálatosak velem.
egyszerűen nem hagynak élni.
annyira utálom őket.. már semmi szeretetet nem érzek irántuk.. de télleg semmit.
En is igy vagyok ezzel :(
Regebben a szuleim alkoholostak voltak apam verte anyamat.kesobb elvaltak.egy darabig jo volt minden(most nevelo apam van)
Apam kulfoldon dolgozik 3 havonta jar haza.nagyon megvaltozott(joiranyba) es nagyon szeretem.
Anya megint elkezdett inni,tagadja de en latom rajta.szerintem a neveloapam is iszik vele.nem szoktak hot reszegek lenni de latszik rajtuk hogy isznak.olyankor mindig veszekszem veluk.anya ha nem iszik akkor sem lehet vele beszelni.mindig engem ugraltatnak(menjek boltba,mosogassak el,kerjek nagyitol ezt-azt)
Anya a teve elott ul es panaszkodik h mennyire elfaradt(rendorsegen takarit gondolom milyen faradt lehet)
A neveloapam valamivel jobb mint anya.mondom nem biztos hogy o is iszik csak olyan.de o mindig figyel ram is.
Anya semmit nem enged meg,meg szempilla spiralt sem hasznalhatok pedig az osztalybol mindenki hasznal.de azt rameroltette h vagassam le a hajam
Mindig az van amit anya akar.
UTALOM ANYAMAT ES A NEVELOAPAMAT
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!