Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, jogy szeretnék én is...

Jogos, jogy szeretnék én is egy saját házat?

Figyelt kérdés

Az élettársammal 10 éve vagyunk együtt, van egy óvodás gyerekünk is.

Még középiskolás voltam, mikor a páromhoz és az anyjukájához költöztem. Évekkel később a szüleim elváltak, a házat elvette a bank, szóval ha szétmennénk a párommal mert ki tudja mit hoz a jövő, nekem csak albérlet jutna.

A páromnak van egy tesója ,aki nem él velünk és nem is akar, ki lehetne akár vásárolni is a tulajdonrészből, de nem akarnak ebbe belemenni.

Én meg már most lakástakarékot szeretnék kötni, 25 éves vagyok, még ha siekrülne egy kisebb házat is venni 5 év múlva még albérletbe is ki lehet adni. De ez a páromnak meg nem tetszik. Minek 2 házat fenntartani. Így meg minden pénzem erre a házra menne, ha meg elválnának útjaink azt a pénzt sose látnám...

2019. aug. 20. 11:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
Kérdező, arra nem válaszoltál hogy kinek a pénzéből tervezed ezt megvalósítani?
2019. aug. 20. 15:25
 12/16 anonim ***** válasza:
17%

"Az élettársammal 10 éve vagyunk együtt"

" 25 éves vagyok"

Tehát 15 évesen együtt voltatok már.

2019. aug. 20. 19:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, igen 10 éves kapcsolat lesz decemberben, ebből 8 éve élünk együtt!
2019. aug. 20. 19:55
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

Erre mondjuk pár évvel ezelőtt kellett volna gondolni.

Nem akarnak belemenni,mert nem akarják hogy bármi közöd legyen az egészhez.

Bár ha a mama meghal,akkor is az lesz,hogy a másik felét ki kell pengetni,hogy ott tudjatok lakni.Azt akkor ki fogja kifizetni ? Mert ha a párod,akkor megint ott vagy,hogy a ház csak az ő nevén lesz.

Nincs már lakástakarék,én is úgy tudom.Rakj félre titokban minden hónapban annyi pénzt,amennyit tudsz,én ezt tenném,nekik meg beadnám hogy már nem érdekel ez a téma.

2019. aug. 20. 22:48
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszakokat!

Volt már olyan hogy nagyobb hitelt akartak felvetetni mert csak az én fizetésemből nem vonnak semmit, nincs hitelem.

De mondtma hogy nem, mert azzal csak én járok rosszul, ha belemgyek, egy esetleges szétköltözésnél.

Fundamenta az van, csak az állami támogatás szűnt meg sajnos..

2019. aug. 21. 06:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mi értelme van a fundamentának?
2019. aug. 21. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!