Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyülölöm a saját anyámat!...

Gyülölöm a saját anyámat! Ezek után jogos? Vagy nem?

Figyelt kérdés

18éves vagyok!

Oké, aláírom nem vagyok egy konyhatündér,anyámnak ez is az egyik baja.

Azt mondja nem csinálok semmit pedig ez nem így van.

Mindig ha kérdezem: anya mit segítsek??A válasz ne segíts semmit majd szolók.Oké akkor várom hogy biztos szól majd néha szól néha nem.

Mindennap veszekedünk, mindent felhánytorgat szemrehányásokat tesz.

Eddig nem kelletett rám költenie 2009 szeptembertől mert amit havonta kapok pénzt ösztöndíjat 12000ft az enyém lehett magamnak vettem belőle ruhákat.

Most mondta hogy odakell adjam a pénzt de nekem nem is vesz majd semmit.

állandóan megvan áldva a szomszéd lány milyen ügyes bla bla bla.

utálom egyszerűen ezt a sok megalázást amit kaptam nem tudom megbocsájtani.

Törölgettem valamelyiknap kérdi miez a rongy mondtam törökgetteem mit a pin@dból a g€cit?Na meg folyamatosan lequrvázz.Gyülöl tudom én is őt.Mondta hogy utál itt lakni.Stb

Nem tudom jobb lenne elköltözzek de nincs hova az a baj.

2010. szept. 6. 19:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
10%

Istenem de sajnállak :S Nincs valami rokonod vagy valakid akihez mehetnél? Barát/barátnő? Merre laksz?

Anyukád magát minősiti csak... ne add neki a pénzed zerintem az a tiéd, te kapod a tanulmányaidért amiért gondolom keményen megdolgozol nehogy már elvegye ami téged illet!!!!!!!

18L

2010. szept. 6. 19:49
 2/21 anonim ***** válasza:
89%
Igen, ez nagyon elviselhetetélen, amikor semmi ösuztönzést nem kapsz a családodból, hogy továbbra is jó legyél. Szerintem max ne kérdezd meg, hogy mit segíts, hanem magadtól csináld meg, amit úgy látsz, hogy "rendetlen". H a továbbra se megy jól a dolog, keress valami albérletet, vagy nemtudom.:s Lregtisztább lenne leülni vele, és beszélgetni a dolgokról. Ez minden családban segít.
2010. szept. 6. 19:50
 3/21 A kérdező kommentje:

Ja és nem várom hogy anyámról csunyát mondjatok engem istenítsetek

csak adjatok véleményt elvagyok keseredve.

És az a legrosszabb hogy ilyenkor a dühömet máson vezetem le mondjuk a barátomon.

2010. szept. 6. 19:50
 4/21 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el lakni a barátodhoz?
2010. szept. 6. 19:52
 5/21 A kérdező kommentje:
1hónapja vagyunk együtt.
2010. szept. 6. 19:55
 6/21 anonim ***** válasza:
Barátnőd esetleg? (amugy első vagyok)
2010. szept. 6. 19:58
 7/21 anonim ***** válasza:

Velem ugyan ez a helyzet :S

Én apámnak szoktam segíteni mondjuk, de mindíg csak azt kapom, hogy lusta vagyok, pedig, amit kell, mindíg szó nélkül megcsinálom. Én is próbáltam vele leülni, és beszélgetni, de itt az sem segített :S próbáld meg azért, lehet nálatok segít

18/F

2010. szept. 6. 19:59
 8/21 A kérdező kommentje:

Nállunk sem segít!!!!

Én az anyám szemébe az vagyok amit leírtam :(

2010. szept. 6. 20:00
 9/21 anonim ***** válasza:
Azért ez szomoru dolog...
2010. szept. 6. 20:01
 10/21 anonim ***** válasza:
Légyszíves ne vedd a szívedre, lesz ez még másképp is!Gyűlölni meg azért nem kell, de azért azt elmondhatod neki hogy ez nem az a hangnem, amin te értesz, mert nem a kocsmában vagytok. Talán azt is megkérdezheted tőle, hogy mit szól majd hozzá, ha te is igy fogsz beszélni majd évek múlva a hőn szeretett unokájával, hiszen te is csak ezt tanultad itthon. Engem anyám gyerekként leanalfabétázott nem kevésszer, persze én most egy csúnya szót sem mondhatok/taníthatok a 8 éves lányomnak...
2010. szept. 6. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!