Mit csináljak vele? Nem értette meg a dolgot? Vagy neki is idő kell, hogy lehiggadjon?
a barátommal már lassan 1 hete szakítottam, nem szeretem, nem megy vele. Felajánlottam neki hogy lehetünk barátok/haverok. Elfogadta, mert ő engem még mindig nagyon szeret, és neki épp elég annyi is ha lát.
DE kb. naponta ir smst, hogy mizu velem, hogyvagyok stb. visszairok neki...
tegnap is felhivott, mert nyaralni van...beszélgettünk, de akinos témákat kerültük. Beállt a kinos csend, én meg elbucsuztam és letettem. erre irja smsbe, h :"Nemtudom miért kell lekezelőnek lenni...nemtudom mi a célod ezzel, de jo uton haladsz"
Nem tudom hogy hogyan viselkedjek vele...nem akarom megszakítani a kapcsolatot énsem.
De én már csak haverként tudok nézni őrá.
És ilyet ir smsbe este, hogy :"Azért 1 valamire kiváncis leszek, hogy oké hogy most probálkozunk egymás nélkül, de hogy ez kinek mennyire fog menni, és nemérdekel ha ez szánalmas, ez bennem van.joéjt."
Azért gondoltam hogy tartom vele a kapcsolatot, mert azért énsem utálom, meg őis szivesen lát, nem akartam ezzel rosszat. De akkor fogja fel, hogy mivan!
de mondtam neki teloba, hogy ha találkozunk nem akarok fura helyzeteket és nem akarom, h bármit is félre értsen. Erre mondta: "Mit értenék félre, hidd el megértettem, hogy külön vagyunk."
De az smsei nem ezt mutatják, vagy majd idővel jobb lesz? És megnyugszik? Vagy csak kedves akar lenni azért ir mégis?
de én ezzel csak jót akartam:(
tényleg azthittem, hogy attól hogy szakítottunk még nemkell vele bunkónak lennem... Inkább leszek normálisabb és néha dumálunk, vagy összefutunk.
Annyira sajnálom ezt az egészet:( olyan kellemetlen ez a helyzet:( azthittem menni fog így:(
Nem szeretek játszani senkivel sem!
Pont hogy furdal a lelkiismeret, mert tudom hogy enki nagyon rossz és sajnálom:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!