Egy szülőnek kell szeretnie a gyerekét? Egy gyereknek szeretnie kell a szülőjét? Egy embernek szeretnie kell a tesóját? Egy nagyszülőnek szeretnie kell az unokáját? Egy unokának szeretnie kell a nagyszülőjét?
Érdekel, mit gondoltok, rendben van e, ha egyik nem szereti a másikat és miért.
Szerintem a szülőnek szeretnie kell a gyerekét, bàrmit tesz, mert ő hozta világra, egy része benne van.
A gyereknek nem kell a szülőjét, mert ő nem választotta, ha bàntja bárhogy érthető, ha nem szereti, ellentétben egy gyerekkel, ahol a szülő szeretete nem szünhet, ha a kisgyereke azt mondja utálja, fordítva viszont nincs rendben szerintem.
A tesók egyenrangúak, nem kell szeretniük egymást.
A nagyszülőnek szeretnie kell az unokáját, mert a szeretett gyermekének a gyermeke, egy része benne él.
Az unokának nem kell a nagyszülőjét, ha bántja valahogy, akkor rendben van, ha nem szereti.
A kellt nyilván úgy értem, hogy az a természetes, magától jövő érzés, a nem kellnél meg kialakuló dolog külső tényezőktől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!