Milyen jogai vannak egy nagyszülőnek?
Nem kötelezheted őket, hogy 2x200 km-t utazzanak.
Ma már van net. Van kamera.Igaz, nem teljes testi valóságban, de lehet kapcsolatot tartanod az unokáddal. Persze, ha meg tudod beszélni a fiadékkal , hogy benne vannak-e?
A szülők NEM kötelesek hozzád vinni az unokát.
200 km nem a világ vége.
Nem értem, miért a menyedet ostorozod, mikor inkább a fiadnak kéne téged is meglátogatni, hiszen te vagy az anyja.
A menyedet megértem. Én sem nagyon akarnék menni hozzád.
A fiam jön amikor tud de hiába kérem hogy hozza magával a kicsit nem hozza mert ő se és a menyem se engedi.
Ha jön a fiam akkor a legtöbbször veszekedünk mert vagyok annyira őszinte hogy megmondjam a véleményemet arról a nőről. Most van mire fogni hogy nem tud utazni mert veszélyeztetett terhes állítólag de előtte sem jöttek hiába kértem.
"Ha jön a fiam akkor a legtöbbször veszekedünk mert vagyok annyira őszinte hogy megmondjam a véleményemet arról a nőről. "
Akkor meg is érdemled. Én se engedném egy ilyen boszorkányhoz a gyerekem. Fiad helyében meg ritkítanám a látogatásokat. Biztos nagy öröm neki arra haza menni, hogy anyukája egy kellemes beszélgetés helyett a szerelmét, a gyerekei anyját szidja folyamatosan.
Nem veszed észre magadat.
A fiad úgy látszik, tökéletesen jól él azzal a nővel. Sőt, vállalja a második gyereket is. Csodálkozol, hogy nem viszi az unokádat hozzád, amikor csak azt hallaná a gyerek, ahogy szidod az anyját?
Egy percre nem bíznám rád a gyerekem, ha te lennél a nagyija. Ilyen természettel túl valószínű, hogy az unokádnak is képes lennél az anyjáról " megmondani a véleményed".
huha, nem csodálom, hogy nem megy a menyed és az unokádat sem engedi.
te tényleg egy igazi boszorkány lehetsz...
mi 2000 km-re lakunk az édesanyámtol, amikor teheti csak ugy "repul" hozzánk. most volt itt 2 hetet, mi majd novemberbe megyunk, de o már most azt mondta, hogy kijon 1-2 honapra, mert "belehal", ha nem láthatja az unokáját (1,5 éves) surubben, pedig mi surun skypeolunk.. és azért min. háromszor találkozunk egy évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!