Szerintetek a Lilla név szép?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 19:25
11/23 anonim válasza:
nekem erről a névről a volt szomszéd kislány jut az eszembe,aki ette a fikáját:-DDDD amúgy nem tettszik
12/23 anonim válasza:
szerintem is sézp, bár nekem a lila jut róla először eszembe.
13/23 anonim válasza:
nekem tetszik=)
a legjobb barátnőm jut róla eszembe, őt hívják Lillának.
14/23 anonim válasza:
Nekem tetszik, bár én elfogult vagyok, mert így hívnak. De miért lenne snassz? Szerintem vannak ennél sokkal snasszabbak (direkt nem írok, pedig tudnék egy köteggel). Azt meg végképp nem értem, hogy ez milyen "olyan" :D De akárhány neves kérdés van, a "szerintem sz*r/k*rvás/uncsi" és hasonló válaszok mindig megjelennek, úgyhogy totál nem értem azokat, akik ilyen kérdést tesznek fel, mert hiába csak egy vélemény a másiké, attól még nyilván rosszul fog esni annak, aki ezt a nevet viseli.
15/23 anonim válasza:
Nagyon szép, nekem tetszik, égiek jutnak eszembe a név kimondásánál.
17/23 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,volt egy osztàlytàrsam Lillànak hivtàk!Egyébként nagyon sok függ attól,hogy ki a viselÕje a névnek.
18/23 anonim válasza:
Nekem nem tetszik!Szerintem sok függ attól is,hogy ki a viselõje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!