Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiengednétek 16 éves lányotoka...

Kiengednétek 16 éves lányotokat az USÁba angolt tanulni?

Figyelt kérdés
(11. és 12. tanéve közötti nyáron,) pont 1 év múlva menne, 2 hétre. A repülőjegyre mondta, hogy ő összegyűjti a pénzt. 300.000,- HUF a szállás+ élelmiszer+ tandíj+ költőpénz. Felső fokon megtanulna angolul, és nagyon szeretne Miamiba menni. (Legjobb barátnőjével utazna el, az EF programok keretében, egy több fős csoporttal.) Szerintetek? Előre köszönöm a válaszokat!
2010. júl. 12. 17:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen ambíciója van, akkor nem lehet egy komolytalan, felelőtlen lány. (Az enyém 14, és neki is komoly tervei vannak...) Ilyen lehetőséget nem szabad elszalasztani, és bár apai szívem szakadna, én elengedném...!
2010. júl. 12. 17:58
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Elengedném,pláne ha többen mennének az iskolából és az anyagiak sem jelentenének gondot. Persze bárkivek bárhol megtörténhet a baj,de akkor ennyi erővel senki se mozduljon ki a házból,mert baja esik. Szóval elengedném.
2010. júl. 12. 17:58
 13/35 A kérdező kommentje:
Már tud középfokon, és két hétig minden délelőtt angol tanfolyam lenne a saját szintjének megfelelően.
2010. júl. 12. 17:59
 14/35 anonim ***** válasza:
24%
elmeséljem h gyüjtik össze az ilyen 16 17 lányok a 300 ezer forintot v többet is?Egyetemisták is alkalmazzák a módszert nagyon jövedelmező,de jó gyomor kell hozzá...meg utána tükörbe is kell nézni h miből van a az pénz tandíjra stb-re:S
2010. júl. 12. 18:01
 15/35 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem olyan a lányom.
2010. júl. 12. 18:03
 16/35 anonim ***** válasza:
86%
Nem akarok rosszmájúnak tűnni, de két hét alatt nem tanul meg felsőfokon angolul, hiába van egy középszintű tudása! De ha van rá keret, akkor menjen, biztosan jól fogja magát érezni. Az USA-ba 21 év alatt alkoholt sem ihatnak legálisan és be is tartják, itt meg gyakori hogy 14 évesen már részegek a gyerekek...
2010. júl. 12. 18:03
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan engedném.

Én is koncertre járó típus vagyok,ennek pedig örülj..,mert hidd el,hogyha discoba menne ott kint az még rosszabb lenne.

felejthetetlen élmény lenne számára egy egész életre.

ezek szerint imádja a nyelvet. akkor miért kéne megvonni tőle? pénz nem gond,simán engedném.

mikor lásson világot,élvezze az életet ha nem most?:D

és 2hét gyorsan elrepül.. és eszméletlen boldog lenne tőle a lányod.

az meg hogy mennyi rosszat hallani.. ezvan.. mindenhol.. lehet hogyha nem megy akkor itthon ütné el egy autó..soha nem lehet tudni..szóval ezen eleve kár rágódni szerintem :D

2010. júl. 12. 18:04
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
Két hét alatt szerintem sem fog megtanulni felsőfokon angolul. Ahhoz azért kicsit több kéne. De ha van ez a lehetősége akkor az nagyon jó és érdemes kihasználni, mert biztos, hogy csak jobb lesz tőle és fejlődni fog.
2010. júl. 12. 18:05
 19/35 anonim ***** válasza:
10%
Sok szülő mondja ezt hogy ÁÁÁ nem olyan az én kislányom lányom,aztán lemegy hídba....mikor kiderül pár dolog.
2010. júl. 12. 18:10
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Siman elengednem - egyreszt, mert a lanyod komolynak es ambiciozusnak tunik, masreszt, mert nem egyedul megy, hanem szervezettel, harmadreszt, mert ket het alatt tobbet fog tanulni, mint Magyarorszagon 4 ev alatt.

Az "annyi rosszat hallani"-re, hogy Mo-n az egy fore juto bunesetek szama magasabb, mint az USA-ban, raadasul itt a 16 eves nem vehet maganak alkoholt, sot, ha a szuleivel vacsorazik etteremben es a szulei adnak neki egy pohar vorosbort mondjuk a 18. szuletesnapjan, akkor is balhe van... a cigirol nem is beszelve. Ennyit a lazasagrol.

Ha szervezettel jon ki, akkor sztem a szervezet csinalja a programokat, szoval olyan nagyon nem tud elmenni onallo csavargasra. A philadelphiai peldara: ha a Balatonhoz megy nyaralni es felborul a hajo es megfullad, akkor is eppolyan tehetetlen vagy, mintha ugyanez valamelyik oceanon tortenik... Nem? Mondjuk arrol lebeszelnem, hogy tul csokat pancsikoljon a miami-i beachen, holmi borrak es egyebek miatt. Amit tudnod kell, hogy az amerikai angol es az angol-angol kisse kulonbozik, sokszor keresnek tolmacsokat a ket (harom, az ausztral angol) angolt forditani. Ne rohogj, nezz utana. :-))) Es meg valami, a Mo-n szerzett angol vizsgait siman korberohogik, itt uj tesztet kell irnia, ha itteni vizsgara jelentkezne. A neten vannak toefl ingyenes tesztek, probaljon azokkal "gyakorolni" - bar azok kozel sem teljesek, de megis adnak valami kepet (talan).

2010. júl. 12. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!