Kiengednétek 16 éves lányotokat az USÁba angolt tanulni?

Én biztosan engedném.
Én is koncertre járó típus vagyok,ennek pedig örülj..,mert hidd el,hogyha discoba menne ott kint az még rosszabb lenne.
felejthetetlen élmény lenne számára egy egész életre.
ezek szerint imádja a nyelvet. akkor miért kéne megvonni tőle? pénz nem gond,simán engedném.
mikor lásson világot,élvezze az életet ha nem most?:D
és 2hét gyorsan elrepül.. és eszméletlen boldog lenne tőle a lányod.
az meg hogy mennyi rosszat hallani.. ezvan.. mindenhol.. lehet hogyha nem megy akkor itthon ütné el egy autó..soha nem lehet tudni..szóval ezen eleve kár rágódni szerintem :D

Siman elengednem - egyreszt, mert a lanyod komolynak es ambiciozusnak tunik, masreszt, mert nem egyedul megy, hanem szervezettel, harmadreszt, mert ket het alatt tobbet fog tanulni, mint Magyarorszagon 4 ev alatt.
Az "annyi rosszat hallani"-re, hogy Mo-n az egy fore juto bunesetek szama magasabb, mint az USA-ban, raadasul itt a 16 eves nem vehet maganak alkoholt, sot, ha a szuleivel vacsorazik etteremben es a szulei adnak neki egy pohar vorosbort mondjuk a 18. szuletesnapjan, akkor is balhe van... a cigirol nem is beszelve. Ennyit a lazasagrol.
Ha szervezettel jon ki, akkor sztem a szervezet csinalja a programokat, szoval olyan nagyon nem tud elmenni onallo csavargasra. A philadelphiai peldara: ha a Balatonhoz megy nyaralni es felborul a hajo es megfullad, akkor is eppolyan tehetetlen vagy, mintha ugyanez valamelyik oceanon tortenik... Nem? Mondjuk arrol lebeszelnem, hogy tul csokat pancsikoljon a miami-i beachen, holmi borrak es egyebek miatt. Amit tudnod kell, hogy az amerikai angol es az angol-angol kisse kulonbozik, sokszor keresnek tolmacsokat a ket (harom, az ausztral angol) angolt forditani. Ne rohogj, nezz utana. :-))) Es meg valami, a Mo-n szerzett angol vizsgait siman korberohogik, itt uj tesztet kell irnia, ha itteni vizsgara jelentkezne. A neten vannak toefl ingyenes tesztek, probaljon azokkal "gyakorolni" - bar azok kozel sem teljesek, de megis adnak valami kepet (talan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!