Megcsalt a férjem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nos egy két éves kapcsolat után a párom megkérte a kezem. Igent mondtam. Össze is házasodtunk. A nászútunkon a legjobb barátom kerte úgy a második nap, hogy azonnal menjek haza. Nyilván mondtam, hogy nem ez után azt mondta akkor szeretne felhivni, mert "baj van" fel is hívott és azzal nyitott, hogy egy barátunk terhes. Mondom, oh ez nagyszerű. Viszont ez után benyogte, hogy a férjem az apa. Azt hittem viccel nem tudtam elhinni. Ki is nevettem, hogy ez viccnek is rossz. De ugyan olyan komoly maradt és aggódni kezdtem. Azt mondta megbeszélték, hogy vagy elmondja à férjem vagy ő fogja és nem érdekli, hogy nászuton vagyunk. Nem tudtam, mit szólni letettem, ez után amikor alkalmam lett rá. Rakerdeztem. Ő először tagadt mindent, de utánna bevallotta és állította, hogy szeret "azok pedig csak baszásra kellettek" itt kiderult, hogy többel is. Megkert, hogy legalább a nászutat élvezzük ki, de én másnap haza mentem. Teljesen összetörtem, ő pedig azóta is ír, hogy szeret gondoljam át a válást, meg hogy nem értek semmit, hiszen "a szex csak szex". Nem tudom mitévő legyek. Talán nem voltam elég neki. Viszont nem értem, akkor miért kérte meg a kezem és vett el. Tényleg kellene gondolkodnom, vagy adjam be a valópert?2019. aug. 8. 20:08
11/15 anonim válasza:
Oké, tételezzük fel, hogy nem kamu a kérdés. Amit a csávóról gondolok, azt már előttem elmondták. De álljunk már meg egy pillanatra. Azért a barátod is nagyon jó arc, hogy megvárja, hogy összeházasodjatok és csak két nappal utána szól, a nászút közepén. Szóval vagy full kamu az egész, megihletett a tegnap esti szappanopera nézés, én ezt tartom valószínűnek, vagy köcsög barátaid vannak, akik nem akartak lemaradni egy lagziról, tortáról, és téged simán kitesznek a válási procedúrának.
13/15 A kérdező kommentje:
Állítása szerint most tudta meg. És nem hinném, hogy nem mondta volna el előtte, ha tudja hamarabb .
2019. aug. 9. 10:07
14/15 anonim válasza:
A terhes baratno is borithatta volna a bilit a eskuvo elott.
15/15 anonim válasza:
Mond ezt neki: Megcsaltál avval a franci kvával avval? Azt még virágot hozol nekem? Annak add oda annak a franci kvának!Dugd a pcsájába bele! Oda dugd bele a pcsájába! Még én nekem hozol virágot! Az kell nekem? Virágot hozol nekem te gci?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!