Mi a helyes megoldás ilyenkor? Szívességkérés-elfogadás témakör.
hát, én mint utas, szintén szoktam érzékelni, hogy az autósok lusták elvinni végig, annak ellenére, hogy nekik sokkal kevesebb energiájukba kerülne, mint neked utána hazamászni... sosem értettem ezt, hiszen neki 2 perc autóval, nekem meg 15, ráadásul, ha éjszaka van, stb.... az nem túl kellemes. de nekem nincs autóm, és nem is tudom, hogy a másik oldalról ez hogy néz ki.
szerintem az a legfontosabb, hogy mindent meg tudjatok normálisan beszélni egymással.
Nem volt annyira ittas, hogy betudjam annak. Csak érzékeltetni akartam, h ő sörrel nézte a meccset, miközben én vizet iitam, h vezethessek.
Nekem is sokáig nem volt autóm és már akkor égett a pofámona bőr, amikor városon belül vitettem el magam és 25x megköszöntem mindig.
Én nem hiszem azt, h ha pl. 4 utast viszel, akiknek mind 10-10 perc lenne az út hazáig, akkor kb. 30-40 perc alatt házhoz kéne őket szállítani.. Mert kocsival sem 2 mp az út, ha kanyarogni kell a kis egyirányú utcákban és utána visszajutni a hazavezető útra, amiről letértél.
Hát...aki nem sofőrködik csak utazik annak tényleg eléggé nehéz elképzelni,hogy éjszaka hazavezetni milyen fárasztó lehet.Főleg,ha előtte nem aludt.
Én kedves kérdező,nem tudnám be alkoholos befolyásoltságnak azt amit mondott...szerintem inkább részegen mondott igazat,amit lehet hogy józanul nem mondott volna el,hanem inkább a hátad mögött mondta volna el másoknak,hogy te milyen aljas vagy,hogy nem vitted hazáig.De ez csak az én szerény véleményem! :)
Azt se szeretem,ha engem visznek vhova.Kínosan érzem magam,ha más visz engem csak úgy.Ilyenkor felajánlok egy részösszeget az üzemanyag árához.Általában nem fogadják el,de már legalább jobban érzem magam utána,hogy megtettem amit megtehettem,ha már szívességből elvittek!
Nagyon jó fej voltál velük és ezt egyesek ki is használták a végsőkig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!