Laknál egy házban a párod testvérével vagy a te testvéreddel és a párjával?
Volna lehetőségünk a sógornőmékkel közösen venni egy 2 szintes családi házat. Párom húzza a száját, de ő akar mindenképpen családi házba menni. Mondtam neki, hogy vagy hitelt veszünk fel, vagy maradunk a panelben ha nem hajlandó a testvérével közös házban lakni. Csak a konyha és a kert lenne közös.
A testvére 1-1,5 éven belül úgyis kimennek külföldre dolgozni, akkor ketten lennénk a házba.
Pár év alatt meg ki tudnánk fizetni a tesójának a ház felét. Szerintem inkább neki tartozzunk, mint a banknak.
Nem, nem laknék. Közös lónak túros a háta...
Azt írod, hogy majd úgyis elköltöznének külföldre. És ha nem?
Igazad van, hogy jobb rokonnak tartozni, mint egy banknak, de azért fontold meg. Lehetséges, hogy mégsem mennek ki, és akkor ott maradtok egy közös életben. Talán a párod is ettől tart. Vagy lehet, hogy nem lesz hajlandó eladni a házrészét nektek. Ő jobban ismeri a testvérét.
Szerintem inkább maradjatok a panelben, amíg összejön a házra a pénzetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!