Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Munkahelyemen...

Mit csináljak? Munkahelyemen egy külföldi cégnél van egy nő ak nagyon szép, csinos. De ő a főnököm. Nagyon jól eltudunk beszélgetni ez minden jól érzem magam vele. De csak Ennyi.

Figyelt kérdés
A feleségem meg nagyon féltékeny típus csak örjöng hogy biztos megcsalsz vele stb.. Mondtam neki nincs semmi köztünk.. mindig amikor haza jövök 1 hetenként,ez a veszekedés tárgya... De van egy kis gubanc mivel a főnököm jön ide Magyarországra meglátógatja a rokonát meg üzlet célból is van.. Mondta eljön pár titkárával, megnézi az új házunkat.. és mondtam hogy jó. de ebből iszonyat nagy balhé lesz a feleségem részéről.. Köszönöm a válaszokat 26F
2010. júl. 12. 09:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen, csak hétvégente járok haza,soha nem csaltam meg. nem tudom miért csinálja ezt.
2010. júl. 12. 10:13
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Szia4

Ne haragudj, de minek kellene megNÉZNI a házatokat?? MegLÁTOGATNI az már más...

Meg a másik, leírod, hogy szép, csinos, ...beszélgetsz vele...ezt elmondod a feleségednek, és csodálkozol, hogy féltékeny?

Meg egyátalán, mi az, hogy b.unkó módon tud néha viselkedni??

Nézd, ha értelmes emberek vagytok, leülsz vele, elmondod, anélkül hogy az egekig magasztalnád, hogy milyen szép meg csinos- hogy egy üzleti vacsira szívesen eljönne hozzátok, megismerje a családodat stb.

Ez a feleségednek is jó alkalom lenne, hiszen akkor egyrészt megcsillanthatja a remek szakácstudományát pl. (vagy ha nem tud főzni, rendelhet vmi jó kis kaját) ill. ő is fel tud csinin öltözni , kis smink, fodrász, és méltón tud képviselni Téged.

2010. júl. 12. 10:15
 13/21 A kérdező kommentje:
Ezt nem mondtam neki hogy szép megilyenek, na az lenne még valami.. meglátógatni is akar megnézné a házat is.. ez ilyen vacsora lenne ha már itt is vannak.. most nem küldhetem el őket..
2010. júl. 12. 10:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves emberek tényleg nem lenne semmi hátsó szándék,Már modta is hogy vett ajnádékot a feleségemnek, reméli hogy fog tetszeni neki.. majd fordítok neki mert a főnököm német.
2010. júl. 12. 10:19
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szép, csinos nő, akivel tök jól érzed magad?

Ezt elmondtad a kedves feleségednek is? Mert akkor biztos nagyon szívesen látja majd vendégül a házatokban. Remélem kedves, aranyos lesz azzal a szép, csinos nővel akivel te tök jól érzed magad. Mert így helyes szerinted, nem?

2010. júl. 12. 10:40
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Jah feleséged a bunkó mikor már a kérdésben egyértelműen kifejtetted, hogy neked a főnöknő nagyon bejön....nyilván feleséged sem hülye és kiszúrta ezt, valószinűleg ezért van a veszekedés.... de persze a nő a bunkó, véletlenül sem benned van a bibi...önkritika apukám
2010. júl. 12. 11:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van. Gondolom áradozol a nőről, aztán sarokba szorítod a feleségedet az álszent szövegeddel, hogy de hát te csak miatta dolgozol külföldön.
2010. júl. 12. 13:11
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Ez a szöveg, hogy "mondta, eljön pár (!) titkárával, megnézi az új házunkat" - elég kamugyanús. Először is ez a pár titkár, nézd én ismerek elég befolyásos embereket, igazgatókat, minisztériumi főosztályvezetőket, stb., de általában az összesnek csak egy titkára vagy titkárnője van. De ez, hogy van neki rengeteg, amiből elhoz párat, hát...khm... elég fura. A másik: a jómódú külföldi főnöknő miért akarná megnézni pár titkárával (!) a csóresz magyar BEOSZTOTTJA házát? :o Az én ismerettségi körömben a főnökök mind lesz.arják, hogy a beosztott milyen házban lakik, sőt én is lesz.arnám, pontosabban ez nem fér bele egy munkahelyi kapcsolatba, barátkozni főnök-beosztott viszonyban pedig gáz.... igen, persze.... ébresztő, belelógott a bilibe a kezed. Nincsen neked se feleséged, se külföldi munkahelyed, se házad. Unatkozol a nyári szünetben? Menj, segíts anyukádnak inkább, mint hogy hülyeségekkel fárasztasz.
2010. júl. 12. 13:16
 19/21 A kérdező kommentje:
Hát sajnálom, feleségemnek kell új autó mert "megunta" feleségemnek kell műkörőm stb... Ő beszélt rá hogy váljam el a külföldi állást mivel tudok németül.. 2 titkára jön vele mert mondtam hogy hogy valami céggel üzletett köt. És Azt nem mondom hogy nem csinos... de nekem feleségem van. és kész.most ez miért hihetelen?
2010. júl. 12. 14:10
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

én sem értem mirt olyan hihetetlen!

amúgy az még ne jutott eszedbe h a feleséged a pénzedért szeret?

persze lehet h nem biztos,dehát fura,h új autó mert uncsi a másik,meg műköröm(és te dolgozol ezekért,nem ő)

2010. júl. 12. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!