Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem? Tegnap volt...

Jól tettem? Tegnap volt megtartva az esküvöm, persze titokban. Szüleim, és a párom szülei mindig beleszóltak olyan ruha ilyen csokor, hogy elment ettől a kedvem.

Figyelt kérdés
Mindig csak ők akarták hogy mi legyen egy bele szólásom sem lehetett, sőt olyanokat akartak meghívni akit még soha nem láttam! Megbeszéltük a férjemmel akkor titokba fogunk összeházasodni, lesz ami lesz. Csak most nem tudjuk hogy adagoljuk be nekik, iszonyat nagy balhé lesz. De én boldog vagyok és semmi sem számít ez volt a legszebb eskövő számomra. Köszönöm a válaszokat! 23L
2010. júl. 11. 19:02
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
57%
gratulálok, én is ilyenre vágynék, de azért utána hamarosan egy családi/baráti bulit tartanék
2010. júl. 11. 21:13
 32/33 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem nem tettétek jól.

Igazából a párom tudja jól elmondani, hogy miért is fontos a tradició, ezen belül is a család összetartozása, ami alkalmanként apró megalkuvásokkal is jár.

Nektek ugyan nem parancsol senki, ugye?

Kihasítottátok magatokat ebből.

Egyedül vagytok!

De hát hiszen igy akartátok, nem?

Ahhoz fel kell nőni, hogy az ember belássa, milyen jó dolog, hogy az anyja beleszól, milyen legyen a menyasszonyi ruhája:)

2010. júl. 12. 10:58
 33/33 anonim ***** válasza:
36%

hát, igen, egyetértek az előzővel, itt úgy tűnik, csak ők számítanak, senki más. szomorú! sz.rnak a családra. lehetne több szívük is.

a legegyszerűbb másra mutogatni, hogy ő volt a hibás, miért mondogatta állandóan, hogy mit vegyek fel? ahelyett, hogy magában keresné a hibát, hogy ezt az egyszerű konfliktust nem tudta kezelni.

2010. júl. 12. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!