Jól tettem? Tegnap volt megtartva az esküvöm, persze titokban. Szüleim, és a párom szülei mindig beleszóltak olyan ruha ilyen csokor, hogy elment ettől a kedvem.
szerintem nem volt helyes döntés, ezzel mindkettőtök családját megaláztátok, vérig sértettétek.
egész életükben fájó pont lesz, hogy nem lehettek ott a szeretett fiuk/lányuk esküvőjén.
nyilván fontosak vagytok nekik, ha ennyire segíteni akartak, biztos még jobban izgultak emiatt a fontos esemény miatt, mint ti magatok, ha ennyire készültek rá.
más családokban sokkal nagyobb problémák vannak, kezdve attól, hogy el sem fogadják a gyerek választottját, ehhez képest az, hogy bele akartak szólni, milyen legyen ez meg az, igazán semmmiség, csak egy kis jószándékú törődés.
a problémákat megoldani kell, nem kimenekülni a szituációból. ráadásul ez nagyon egyszerűen orvosolható lett volna, csak meg kellett volna mondani nekik udvariasan, de határozottan, hogy neked más csokor tetszik, illetve valamilyen udvarias kifogást, pl. hogy már választottál ruhát.
a soha nem látott rokonokat is elviselhettétek volna, sosem tudhatod, kit zártál ki az életedből, az is lehet, hogy egyikkel-másikkal jóbarátok lettetek volna ezután. nem szabad a kapcsolatokat kizárni az életünkből, rokon esetében pláne nem, ez jó alkalom lett volna a közeledésre.
de ettől még sok boldogságot!
Mi is így fogjuk, szülők nélkül.
A mi családaink nembírnak magukkal, apám mindenben csak a maga szórakozását látja (iszákos), anya lesz@rja mondván ha akarok piaci ruhám legyen:S, apóssal nem beszélünk, anyóst se érdekli. Egyedül a szervezésmániás sogornőm hisztizne s kicsikarná lelkiismeretfurdalást keltve (ahoz nagyon ért) a családi összejövetelt. (a mi kárunkra tesz ilyeneket mindig)
Ugyhogy ha ti így vagytok boldogok akkor az a lényeg, én elhiszem van olyan mikor ez teher.
Esetleg ha készült kép azt bekeretezve odaadni majd spuri a nászútra!(mobilt kapcsoljátok ki:D)
Hova mentek mennyi napra ha szabad kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!