Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól tettem? Tegnap volt...

Jól tettem? Tegnap volt megtartva az esküvöm, persze titokban. Szüleim, és a párom szülei mindig beleszóltak olyan ruha ilyen csokor, hogy elment ettől a kedvem.

Figyelt kérdés
Mindig csak ők akarták hogy mi legyen egy bele szólásom sem lehetett, sőt olyanokat akartak meghívni akit még soha nem láttam! Megbeszéltük a férjemmel akkor titokba fogunk összeházasodni, lesz ami lesz. Csak most nem tudjuk hogy adagoljuk be nekik, iszonyat nagy balhé lesz. De én boldog vagyok és semmi sem számít ez volt a legszebb eskövő számomra. Köszönöm a válaszokat! 23L
2010. júl. 11. 19:02
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
59%
En mint szülõ nekem nagyon rosszul esne,ha a gyerekem kihagyna az esküvõjébõl.Szerintem huncutak akartatok lenni,de a szülõk àlmait talàn összetörtétek.Egy idõ utàn ne,hogy ti sajnàljàtok,hogy még sem voltak jelen.Sok boldogsàgot!
2010. júl. 11. 19:45
 22/33 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem teljesen jogos volt, a ti esküvőtök nem a szüleiteké :) Jól tettétek! :) Sok boldogságot nektek :)
2010. júl. 11. 19:47
 23/33 anonim ***** válasza:
19%

szerintem nem volt helyes döntés, ezzel mindkettőtök családját megaláztátok, vérig sértettétek.

egész életükben fájó pont lesz, hogy nem lehettek ott a szeretett fiuk/lányuk esküvőjén.

nyilván fontosak vagytok nekik, ha ennyire segíteni akartak, biztos még jobban izgultak emiatt a fontos esemény miatt, mint ti magatok, ha ennyire készültek rá.

más családokban sokkal nagyobb problémák vannak, kezdve attól, hogy el sem fogadják a gyerek választottját, ehhez képest az, hogy bele akartak szólni, milyen legyen ez meg az, igazán semmmiség, csak egy kis jószándékú törődés.

a problémákat megoldani kell, nem kimenekülni a szituációból. ráadásul ez nagyon egyszerűen orvosolható lett volna, csak meg kellett volna mondani nekik udvariasan, de határozottan, hogy neked más csokor tetszik, illetve valamilyen udvarias kifogást, pl. hogy már választottál ruhát.

a soha nem látott rokonokat is elviselhettétek volna, sosem tudhatod, kit zártál ki az életedből, az is lehet, hogy egyikkel-másikkal jóbarátok lettetek volna ezután. nem szabad a kapcsolatokat kizárni az életünkből, rokon esetében pláne nem, ez jó alkalom lett volna a közeledésre.

de ettől még sok boldogságot!

2010. júl. 11. 19:48
 24/33 A kérdező kommentje:
Hát én próbáltam udvariasan vissza utasítani de egyszerűen olyan erőszakosak voltak, pl: kinéztem egy csokrot nem nem ez lesz mi már kinéztük. és ez lesz kész. a másik, a ruha elmentünk ruhát próbálni és előre megbeszélték hogy melyik ruha legyen és azt hozzták ki!
2010. júl. 11. 19:52
 25/33 anonim ***** válasza:
95%
Igaza volt a kérdezőnek. Nehogymár ők döntsék el milyen ruhát hord és milyen csokra lesz. Én is ezt csináltam volna, bár nálunk sosem volt divat ez a beleszólás.
2010. júl. 11. 19:54
 26/33 anonim ***** válasza:
94%
Közvetlenül a nászút előtt mondjátok, miután becsomagoltatok. Aztán be a kocsiba és indulás:D
2010. júl. 11. 20:02
 27/33 anonim ***** válasza:
93%

Mi is így fogjuk, szülők nélkül.

A mi családaink nembírnak magukkal, apám mindenben csak a maga szórakozását látja (iszákos), anya lesz@rja mondván ha akarok piaci ruhám legyen:S, apóssal nem beszélünk, anyóst se érdekli. Egyedül a szervezésmániás sogornőm hisztizne s kicsikarná lelkiismeretfurdalást keltve (ahoz nagyon ért) a családi összejövetelt. (a mi kárunkra tesz ilyeneket mindig)

Ugyhogy ha ti így vagytok boldogok akkor az a lényeg, én elhiszem van olyan mikor ez teher.

Esetleg ha készült kép azt bekeretezve odaadni majd spuri a nászútra!(mobilt kapcsoljátok ki:D)

Hova mentek mennyi napra ha szabad kérdezni?

2010. júl. 11. 20:19
 28/33 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó sajnállak titeket, de mi is bele kényszerültünk, de nem bántam meg... Amúgy 1 hétre megyünk Olaszországba.
2010. júl. 11. 20:26
 29/33 anonim ***** válasza:
Erről tudok írni a másik nem enged be nem tudom miért.
2010. júl. 11. 20:27
 30/33 anonim ***** válasza:
Oh, oda én is elvágyok :D Az a gyönyörű tenger és táj... nameg a finom fagyijuk meg tésztáik...:DDDnyami
2010. júl. 11. 20:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!