Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan lehet családom?

Hogyan lehet családom?

Figyelt kérdés
Létezik az hogy egy embernek legyen nagyon nagy családja, ami nem vér szerinti család, hanem csak amolyan fogadott család, de tényleg a családja valakinek? Olyan mint ha a legnagyobb család részese lenne, aminek több ezer tagja is lehet? vagy bármennyi, de az adottságai alapján családnak minősülne?

2019. febr. 24. 15:00
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
Hát te meg mit szívtál? :"D
2019. febr. 24. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha arra gondolsz, hogy nem vérrokonokat tekintesz rokonnak/családnak, úgy szereted őket, akkor lehet.

Nagyon furán tetted fel a kérdést, nem egyértelmű.

2019. febr. 24. 15:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre vannak a különböző rajongói klubok, vallási csoportok, politikai pártok. Hasonló gondolkodás, érdeklődés összehoz sok embert.
2019. febr. 24. 16:19
 4/5 A kérdező kommentje:
#3 Igen! Pont ilyenekre gondoltam. De tényleg, pont ilyeneket keresgéltem mostanság. Szerintetek ilyeneket, politikai pártokat, vallási csoportokat, honnan tudnék megismerni, több infót találni róluk? Mert nagyon szeretném, és biztos van ilyen, és az elérése lenne a legkönnyebb távpont. Szóval erről honnan kapnék több infót olyan 16 és 35 évesek körében?
2019. febr. 26. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt nem lehet keresni, magától alakul ki.
2019. febr. 26. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!