Teljesen furcsa a családom, anyai meg apai oldalról is, ezért mindenhonnan kilógok és unom, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Náluk nőttem fel, átvettem egy csomó olyan dolgot ami miatt én is fura lettem és utálom, próbálok szocializálódni, de nehéz.2017. nov. 8. 10:12
2/13 A kérdező kommentje:
az egész
2017. nov. 8. 11:41
3/13 anonim válasza:
Konkrétum nélkül nem lehet tanácsot adni.
Fejtsd ki kicsit bővebben a furcsaság mikéntjét.
4/13 A kérdező kommentje:
Igazából olyan emberek tapasztalata érdekel, akik hasonlókon mentek át.
2017. nov. 8. 11:47
5/13 anonim válasza:
Úgy látom, a "furcsaság" többek közt azt is jelenti, hogy nem tudod, mit akarsz kérdezni és nem tudsz válaszolni a kérdésekre, hogy mi furcsa a családodban meg benned.
6/13 A kérdező kommentje:
Lehetséges, meg az is, hogy bennem volt hátha lesz itt olyan, aki ennyiből is vágja, mi a kérdésem, még friss ahhoz a kérdésem, hogy kijelentsem, hogy hülyeség volt így kitenni. Olyan emberek érdekelnek, akiknek szélsőségesen volt rossz a családjuk.
2017. nov. 8. 14:37
7/13 anonim válasza:
Ha konkrétan leírod, mi az, ami szerinted furcsa/más mint egyéb családoknál, akkor esetleg lehet tippeket adni, így max.annyit, hogy utánozd a szerinted nem-furcsa családokat/embereket!
8/13 anonim válasza:
De milyen hasonlókon kellett átmenni? Ne, haragudj, de teljesen értelmetlen így a kérdésed.
9/13 anonim válasza:
Én sem értem, mit értesz furcsa alatt. Asztalon alszanak? Furcsán beszélnek, öltözködnek? Más vallásúak? Más az életvitelük? Esetleg furcsa fóbiáik, zavaraik vannak, amiket te is átvettél? Ha nem írsz konkrétumot nem igazán lehet tanácsot adni. Én is elég furcsa ember vagyok, sokáig nem tudtam beilleszkedni, de már vannak barátaim, rendes életem, stb. Nem hiszem, hogy lehetetlen. (A családom nem tudom mennyire számít furcsának, én kilógok közölük azt tudom.)
10/13 anonim válasza:
A nyelv alkalmatlan mélyebb lelki dolgok megmutatására, ennyiben igazad van, de ha egy-két látható dolgot nem írsz le, akkor nehéz lesz bármit mondani. Remélem:
- nem alkoholisták,
- nem szadisták,
- nem mazochisták a szüleid valamint nem abúzálnak egyéb módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!