Teljesen furcsa a családom, anyai meg apai oldalról is, ezért mindenhonnan kilógok és unom, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Náluk nőttem fel, átvettem egy csomó olyan dolgot ami miatt én is fura lettem és utálom, próbálok szocializálódni, de nehéz.2017. nov. 8. 10:12
11/13 anonim válasza:
Lehet, hogy az apád, aki nevel, nem a nemzőapád? Például...? Lehet, hogy örökbe fogadott gyerek vagy, akinek ezt még nem mondták el? Így érthető lehet, az, hogy furcsának(másmilyennek) tapasztalod őket, mint amilyen a természeted?!
12/13 A kérdező kommentje:
pszichopatára hasonlít leginkább
2017. nov. 28. 03:46
13/13 anonim válasza:
Lehet,hogy nárcisztikusak a szüleid? És csak kihasználnak és igazából nem is szeretnek? Menj el egy Hellinger féle családállításra, ott meg fogod érteni a viszonyulásod a családodhoz biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!