Sziasztok! 12/L vagyok. Van 2 húgom, az egyik 6 éves a másik 8. Folyton veszekednek velem. Anyukám őket jobban szereti mert kicsik aranyosak stb. Apukámmal meg elvált már nagyon rég. Szóval az van hogy a húgaim ütögetnek, mert azt hiszik hogy ez vicces és piszkálnak pl. Házifeladat csinálás közben. Anyám rájuk se szól mert annyira imádja őket hogy mintha észre sem venné hogy bánnak velem. Múltkor az iskolából haza jövet leülök ebédelni. Anyám pedig ordibál hogy itthonhagytam ezt azt meg hogy hülye vagyok mert multkor 3ast kaptam matekból. Soha nem ölel meg egyébként ( a húgaimat mindig puszilgatja stb.) Aztán a húgaim meg lebénáznak meg hogy ők nem ilyen szarok a suliba mint én ( mármint a nagyobb tesóm mondta mert ő 2.os)És ebből elegem van... A háziba nem segít szinte soha mert "nem ér rá". Meg a múlt héten is mentünk a mamámhoz Nyíregyházára és ott is leszarnak. A mamám is őket szereti igazából. Csak azért mert kisebbek?? De anyámról azért feltételezem hogy utál mert mindig úgy is néz rám. A tesóim is kb. Apukám meg (ugye elváltak) és alig hív semmi.. Mit tehetnék hogy szeressenek? Vagy hogy legalább kicsit törődjön velem!? Mert pl.amikor kértem tőle új ruhát, azt mondja hogy nem vesz nekem semmit mert nem becsülök meg semmit és nekem nem áll jól semmi. Szó szerint ilyeneket mond ami nem is igaz.. Visszaszólni nem szólhatok mert még meg is ütne belőle kinézve. Amugy a hugaimnak mindent meg vesz ami "játék" nem is ruha.. Tényleg utál vagy mi? Pedig nincsenek anyagi gondjaink, és a hugaim közelébe meg jól érzi magát.. Amikor 5öst kalok az meg nem nagyon érdekli.. Mit tegyek komolyan?? Segítsetek pls. Nagyon rossz érzés, pedig én próbáltam szeretni...':(. Már el költöznék legszívesebbek innen... És nem kamu komolyan ilyenek.
2017. febr. 5. 22:57
1/6 anonim válasza:
Utál? Ez nem utálat. Ugyanez van nálunk is itthon. A kicsikkel jobban törődik , mert benned megbízhat. Ha meg rosszat mond rád akkor is szeret. Most gondolj bele , lehet hogy neki is vannak hátsó gondjai ami miatt feszültebb , benned megbízik te jobban megérted de a kicsik még nem. Ha utálna nem nevelne hanem beadna egy nevelőintézetbe és nem is érdekelné mi történik veled. Mindig elősször át kell gondolni a szó jelentését. Az utál szó nagyon nehéz dolog . Ha megfogadod magadba , és átgondolod amit írtam rájössz hogy nem utálnak .
2017. febr. 5. 23:05
2/6 anonim válasza:
Jajj, de sajnállak! :( Biztos nagyon rossz lehet neked! :( Igazából nem tudsz mit csinálni. Próbálj leülni anyuddal beszélni, kérdezd meg tőle, hogy miért van ez. Unokatesók nincsenek? Ha vannak, akkor velük milyen a kapcsolatod?
2017. febr. 5. 23:28
3/6 Lily Aldrin 22 válasza:
velem ugyan ez van csak nekem egy öcsém van és egy bátyám nem váltak el a szüleim. viszont szépen leosztották apám a bátyámat anyám az öcsémet szereti jobban. én rákérdeztem de persze azt mondták h ugyanúgy szeretnek minket de még is pont az a helyzet mint nálad. én a barátaimra támaszkodom aztán majd elköltözöm ha elég idős leszek hozzá 15l
2017. febr. 6. 00:49
4/6 anonim válasza:
Merj rosszalkodni. Ha tudják hogy jól viselkedsz bármi is van, tudják hogy 1. lehet veled így bánni vagy 2. nem bánt téged az egész.
Merj kiakadni és mondd el mi bánt és mennyire. Figyelj oda a kicsikre de ne hagyd hogy végigtapossanak. Tudják hol a határ. Ha pl. húzogatjákl a hajad amikor épp tanulsz, kaphat egy pofont. Ha soha nem kapott eddig, tanulni fog belőle, egy elég. Ha pedig mindig megalkudsz anyukáddal, lehet, hogy nem tudja, mennyire bánt, vagy hogy bármit is rosszul csinál, azért, mert nem látszik rajtad ...
2017. febr. 6. 00:55
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! És hát nem mondanám hogy annyira utál hogy intézetbe vinne, de azért,nem nagyon foglalkozik velem azon kívül hogy ott lakom ad enni iskola stb. És hát beszélni meg alig hogy lehetne vele, de majd megpróbálom. És uncsitesóim nincsenek, barátnőim vannak de azok csak suliba. Ja hát igen egyébként én régebben játszottam velük de inkább ketten egyedül szeretnek.. Mondom nem értem miért. És hát pofont viszont szerintem nem adnék mert anyám leüvöltené a fejem meg a tesóim hisztiznének de igaz meg kéne leckéztetni őket néha (:.
2017. febr. 6. 18:16
6/6 anonim válasza:
Nem akarok riogatni senkit,de sajnos tényleg vannak olyan szülők akik különbséget tesznek a gyerekei közt.Ismerek is nem is egyet,és ennek általában az a vége hogy pont azok a gyerekek xarnak rá a szüleik fejére később akiknek ki lett nyalva a valaguk.
De nem biztos hogy ez nálatok is így van,én is csak azt tudom mondani hogy beszéljétek meg,ha pedig anyud nem akar meghallgatni akkor írj neki levelet és add oda vagy hagyd ott valahol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!