Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A családom származását keresem...

Gavrill kérdése:

A családom származását keresem. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Bementem a lelkészhez és a dédnagyanyámról kireült, hogy valamilyen (Kremenzuk, járásból származik a falu vagy város neve pedig : Presijo vagy Tresijo vagy a jo a végén p-betű és még annyi van írva, hogy Oroszország) bocs, hogy nem tudom pontosan leírni, de az infót a házasságlevélben találtam meg ami 1925 ben készült. A google térképen már keresgettem, de nem találtam semmit, ilyen járást sem csak Kremencsuk vagy Kremenec járást. A dédanyám szüleinek a neve is meg van: ha nem írom helyesen bocs: Aleskova Levtovni, Motronik Nedogak, legalábbis az okmányból ezt veszem ki.

2017. márc. 24. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Mi a kérdés?
2017. márc. 24. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha google nem találja akkor buktad. Azt most megmondom neked, hogy itt senki nem tudja betéve az orosz falvak neveit, de még a magyarokat se.
2017. márc. 24. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
1925-ben már Szovjetunió volt, így könnyen lehet, hogy Ukrajnáról van szó, Kremencsuk járás.
2017. márc. 24. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:

? [link]

Egyébként én még ilyen szláv neveket életemben nem hallottam, pedig egyel-kettővel volt már dolgom.

2017. márc. 24. 17:29
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig válaszokat. a dédanyám teljes neve tatjana Levtovna Oleskova. Az utolsó válaszadótól köszönöm a hasonló nevű községet. Az iratban Oroszország volt feltüntetve én csak azt írtam nektek. Aki írta az akkori okmányt olyan módon írt, hogy a nevek amelyeket feljebb említettem, csak ezt tudtam kiolvasni belőle.
2017. márc. 24. 20:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A mormonoknak igen jó adatbázisuk van a családfa kutatáshoz.Ha megkéred őket,biztosan szívesen segítnek.
2017. márc. 27. 05:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kell megkérni őket, csak regisztrálni kell a www.familysearch.org oldalra.

Elég jól lehet rajta keresgélni.

2017. márc. 28. 08:01
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi az ötletet, már pár hónapja keresem az őseimet a portálon.

sajnos nem tudok oroszul/ukránul így nem tudom átnézegetni az iratokat amelyek ottani nyelven készültek.

2017. márc. 29. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!