Mit lehetne tenni, hogy minden rendben legyen? MÁR NEM
SOKÁIG BIrom.
Figyelt kérdés
Anyukámnál lakunk,a párommal és van egy 1 éves babánk is.Sajnos semmi lehetőségünk sincs külön lakásra,albérletről meg nem is beszélve,azt nem tudnánk fizetni.Nem birom már,hogy anyukám állandóan megjegyzéseket,beszolásokat tesz,vagy rám vagy a páromra,én vagyok két tüz között,mert semelyiket sem akarom megbántani.De sajnos amit nem szabadna mindig a páromon csattan,rajta töltöm ki.Mit lehetne ebben az esetben tenni szerintetek,én fogok kikészülni.nem akarom elvesziteni a párom.
"kedves utolsó, hogy te az a típus vagy, aki ha teherbe esik fiatalon"
Ja, bocs 36N, és nekem még nem sikerült.
De van egy szép nagy házunk a párommal.
2010. júl. 3. 21:54
42/50 anonim válasza:
17:42-es válaszoló, de ostoba vagy... Nem csettintésre szülünk, hanem van egy szint, ami előtt NEM, a kisgyerek érdekében! Ez a bunkóság? Akkor nyomorba szülni gyerekeket, önzésből, a kisgyerek érdekeit figyelembe nem véve, az pedig kedvesség?
Egy minimális lelki és anyagi feltétel megteremtése utántól bármikor, amikor a babuci szeretne jönni, jöhet. Mi ezen a "csettintésre szülés", te nagyon egyszerű?
2010. júl. 3. 22:34
43/50 anonim válasza:
Ja, meg a sok ostoba nő is azért szüli rossz körülmények közé, agresszív, alkoholista, erőszakos férjnek halomba a kölköket, mert szegény nő nem tudna máskor, később szülni, muszáj pont akkor, annak az állatnak.
Kár, hogy ilyen sok a primitív ember, mert az ő gyerekeikből lesznek a még primitívebb emberek.
2010. júl. 3. 22:39
44/50 anonim válasza:
Teljesen mindegy. A kérdezönek azzal nem segitesz, ha kioktatod, hogy nem KELLETT VOLNA babát vállalni. Márpedig itt mindenki csak erröl ír. Neked ez hogy esne? Ha segiteni nem tudsz, legalább ne írj ilyeneket!
2010. júl. 3. 22:41
45/50 anonim válasza:
Szerintem itt mindenki leírhatja őszintén a saját véleményét,és ez messze nem bunkóság,hiszen a Kérdező kiírt egy kérdést,amire válaszokat/véleményeket várt.Ráadásul logikus érvekkel simán alá lehet támasztani azt,ha valaki úgy véli,a Kérdező anyukája jogosan zsörtölődik.Elvégre ha anya lennék,öregségemre én sem szívesen pátyolgatnám őket a saját házamban,egy unokával a nyakamon.Nem azért,mert teher,hanem mert lusták voltak önálló életet teremteni maguknak (minimum egy albérletet)a gyerek előtt.Nincs normális anya,aki ehhez évekig jó képet tudna vágni!Mondom mindezt 23 éves fejjel.
2010. júl. 4. 00:28
46/50 anonim válasza:
21:54
A kettő miért zárja ki egymást?Gyerekem is van, házam is van, hitelem viszont nincsen.Dolgoztunk látástól- vakulásig, sem raktak alánk.
2010. júl. 4. 08:32
47/50 anonim válasza:
*nem raktak alánk semmit. bocs siettem.
2010. júl. 4. 08:34
48/50 anonim válasza:
Az mindenki számára elfogadhatatlan hogy valaki a szüleivel lakjon,mert szereti a családját?
És kérdem én,csak azért mert így esett hogy együtt laknak és az anyáé a lakás(ami ugye nem teljesen így van mert a lányé is!)valamiért az anyja-lány között van valami rangbeli különbség??
Akkor már lehet alázni a másikat?
Mindenki szabad ember és együtt élni tudni kell,a kellő tiszteletet meg kell adni másiknak!!!!
Úgy látszik az anya erre nem képes!
2010. júl. 4. 09:13
49/50 anonim válasza:
Úgy látszik azt nem értitek meg, hogy az anya nem akarta ezt a kialakult helyzetet. Nem akart együtt élni a lánya párjával és gyanítom azt sem szerette volna, ha az ő lakásában bővül a család. Semmi gond nincs azzal, ha valaki a szüleinél szeretne gyereket vállalni de csak akkor, ha a szülők is ugyanígy gondolják. Itt viszont nem erről van szó nyilván, mert akkor nem marnák egymást folyton az anyuka és a veje.
2010. júl. 4. 11:57
50/50 anonim válasza:
na f....sza, én is ettől félek. nekünk még másfél év legalább az esküvő, de nekünk sincs külön lakás, nem is nagy rá az esély, hogy lesz. apukámnál ha építkeznénk tetőtérbe elférnénk, de ő nem engedi a kutyát sem, mert az minek, de hát ő velünk van 3 éve. ő hív, akkor miért nem tud alkalmazkodni. az neki is segítség, ha odamegyünk, nem csak nekünk. bár nem ez a tervem:( csak bánt, hogy ott egy rohadt nagy ház, és apukám eladná, ha nem megyünk oda, de nem is akarok. ez nem lelki terror, vagy zsarolás?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!