Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit lehetne tenni, hogy...

Mit lehetne tenni, hogy minden rendben legyen? MÁR NEM SOKÁIG BIrom.

Figyelt kérdés
Anyukámnál lakunk,a párommal és van egy 1 éves babánk is.Sajnos semmi lehetőségünk sincs külön lakásra,albérletről meg nem is beszélve,azt nem tudnánk fizetni.Nem birom már,hogy anyukám állandóan megjegyzéseket,beszolásokat tesz,vagy rám vagy a páromra,én vagyok két tüz között,mert semelyiket sem akarom megbántani.De sajnos amit nem szabadna mindig a páromon csattan,rajta töltöm ki.Mit lehetne ebben az esetben tenni szerintetek,én fogok kikészülni.nem akarom elvesziteni a párom.
2010. júl. 1. 14:47
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
87%

Ez a gond: felborult a sorrend. Elször találni megflelő párt,utána megteremteni az anyagiakat ,ház,lakás,és ha minden oké akkor gyereket szülni.

ha te kihagysz egy lépcsőfokot miért csodálkozol,hogy utána ezerszer nehezebb összehozni?

És tudom,most majd sokan jönnek,hogy nem kell arra várni hogy gazdag legyél,mert akkor sosem szülsz gyereket,de abszolut nem erről van szó. Egy saját lakhely ,külön család vagytok már mindenképp előrébb kell hogy legyen mint a gyerekszülés..ha albérletre sincs pénzetek, akkor a gyereknek miből vesztek pelenkát,enni,inni,ruháztatni...

Amig anyád házában laktok,addig ő dirigál,ő mondja meg mit lehet meg mit nem..ez szerintem meg evidens minden normális embernek

Amugy az iylen családok általában max 2-3 évig huzzák együtt,utána marad a vasárnapi apuka meg a szegénység továbbra is. És gyerekkel együtt már 1000* nehezebb pénzt gyüjteni.

2010. júl. 1. 15:28
 12/50 anonim ***** válasza:
42%

"...Amig anyád házában laktok,addig ő dirigál,ő mondja meg mit lehet meg mit nem..ez szerintem meg evidens minden normális embernek.."

Te normális vagy??????

Mi ez szerinted egy náci tábor??????

2010. júl. 1. 15:33
 13/50 anonim ***** válasza:
59%
Végre valaki, aki logikusan gondolkodik mint én. Téged is le fognak pontozni, mint engem, de akkor is ez az igazság. Nekem se tettek semmit a seggem alá, jelenleg pont dolgozom, hogy megteremtsem a hátteret, és ne anyucinak vigyem haza a babát. Mondhatni ő háza, addig ő dirigál.
 14/50 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem nem azért tette fel a kérdést, hogy kioktassák. Mindenki követ el hibát..és amúgy is nem lehet mindenki milliomos, de attól még szülhet gyereket..ha csak saját házba szülnénk, akkor igencsak kevesen lennénk:)..Viszont az tény, hogy ez nem fog változni, anyukád már valszeg nem fiatal, úgyhogy őt nem fogod tudni megváltoztatni. Te pedig idegileg ki fogsz készülni ettől a helyzettől, amit megérez a párod is meg a kapcsolat is. Szóval inkább próbálj olyan körülményeket teremteni, hogy el tudjatok menni. Lehet, hogy szerényebb otthonba, de olyan helyre , ahol a magad ura lehetsz.
 15/50 anonim ***** válasza:
36%

De utálom az ilyet mikor valaki olyan szép kis "élettervet" készít magának és tudja osztani az észt hogy így meg úgy kellenne!!!

Te biztos tökéletes vagy,és minden a terved szerint halad,nincs semmi se semmi ami kizökkenthet ebből,igaz?

Akkor te vagy a tökéletes ember!!Megtaláltunk!!

2010. júl. 1. 15:34
 16/50 anonim ***** válasza:
87%
Bármennyire is jó az anya gyerek kapcsolat egy idő után az agyára mennek egymásnak. Két generáció, másak az elvek stb. Valóban arra törekedjetek mirest lehetőségetek adódik inkább egy kis albérlet, mint egymást ölni még hosszú ideig.
2010. júl. 1. 15:39
 17/50 anonim ***** válasza:
59%

Azért ehhez nem kell sok logika, hogy addig ne szüljön amíg nincs hová.

Kérdésre válaszolva, szerintem se fog már megváltozni anyukád, nehéz is lenne neki elfogadnia, hogy ahol eddig ő volt a ház asszonya, ott már a gyereke legyen az, mert szült egyet, meg odavitte a pasiját. Költözz el, állj a saját lábadra, akkor majd te leszel a főnök.

2010. júl. 1. 15:40
 18/50 anonim ***** válasza:
41%
Ők is tudják h az albérlet a megoldás de írta a kérdező hogy EGYELŐRE nem tudnak elmenni!
2010. júl. 1. 15:40
 19/50 anonim ***** válasza:
22%
Tehát csak tervezett babák születnek meg...gratula
2010. júl. 1. 15:41
 20/50 anonim ***** válasza:
84%

Én saját lakhelyet irtam,nem feltétlenül saját házat:) És mindenki a saját sorsának a kovácsa,ő tervezte igy a saját életét,hát akkor ne panaszkodjon az anyjára ha már megengedi hogy náluk lakjanak..

És számomra ez fontos,hogy egy ésszerü tervet képzeljen el magának az ember pont az ilyen helyzetek elkerülése végett. természetesen követtem el hibákat,csak utána nem sopánkodom miattuk ,mert tudom hogy én basztam el nem az anyám.. de könyebb másra fogni:)

Pontozzatok csak le,legyetek cinikusak legbelül úgy is látjátok az igazságtartalmát annak amit irtam,talán ezért bántja a szemeteket..felkéne nőni és felvállalni a felelősséget..pl hogy egy gyerek nem játék ,és nem lehet a semmibe beleszülni hogy majd elleszünk valahogy

2010. júl. 1. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!