Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek milyen lelkivilágg...

Szerintetek milyen lelkivilággal él, ha egyáltalán van neki lelke?

Figyelt kérdés
Apám gyerek korom óta nem törődik velem,én vettem fel vele a kapcsolatot 24 év után,ő nem keresett,sosem segített semmiben (hozzáteszem nagyon gazdag).,a ballagásomon nem volt,mikor beteg voltam nem érdeklődöt.Én bocsánatot kértem tőle,amiért nem foglalkozott velem és merészeltem megbántani,hogy őszintén elmondtam neki a véleményemet, de ez megbocsájthatatlan számára,ezért nem akar hallani sem rólam.Hogyan lehet így élni,és mi járhat a fejében?-mert örökös haragban lenni a gyerekével,szerintem még az egészsége is rámehet....
2010. jún. 27. 19:07
1 2 3
 21/22 Shaddark ***** válasza:

Én az előzmények ismerete nélkül nem foglalnék állást.

lehet nem akart semmit egy álopónőtől csak elvoltak, az meg rá akart kényszeríteni egy házasságot + gyereket. Ha ő is nevelte fel akkor jogosan gondolja hogy az akit ebben a szellemben neveltek szintén nem fiúi szeretet miatt keresi őt 24 év múlva...

Szóval bármi lehet, alapból én is azt gondolom a helyes az lenne a részéről ha adna neked egy esélyt és megismerne téged, de nem vagyunk egyformák. Egy orvos életét amúgy is a kórház tölti ki, nem olyanok mint egy átlagember - reggel be, este ki ha kijön egyáltalán és nem ott tölti az éjszakát is.

Ebben a szűk világban nincs normális világképük, beszűkült tudattal élik az életüket. És persze lehet rossz ember is.

De neked sem kellene mindenáron közeledni, ez is hiba. Ha szívesen lát meglátogatod, az hogy leutazol 400 km.-t és ráerőlteted magad ha szívesen lát ha nem, nem jó hozzáállás.

A pénzből szerintem se fogsz sokat látni, gazdagék nem okoskodnak jobbára össze-vissza, megkérdez egy ügyvédet aki majd elajándékoztatja vele a cuccait vagy megveszik tőle pénzért amije van. Persze a pénzt majd ő adja rá...

De nem is érdemes foglalkoznod vele szerintem, a papád az aki felnevelt, ha nincs hát nincs, nekem se volt még se hiányzott még sose...

ha lett volna ki tudja milyen idióta lennék most, milyen álmait valósította volna meg rajtam keresztül, így meg a munkám a hobbim, örülök az életnek, teljesen jó minden.

2013. ápr. 11. 13:17
 22/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a velős választ :)azt hiszem minden benne volt,legfőképpen az,hogy egy beszűkült teljesen más világban élnek...
2013. ápr. 11. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!