Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek milyen lelkivilágg...

Szerintetek milyen lelkivilággal él, ha egyáltalán van neki lelke?

Figyelt kérdés
Apám gyerek korom óta nem törődik velem,én vettem fel vele a kapcsolatot 24 év után,ő nem keresett,sosem segített semmiben (hozzáteszem nagyon gazdag).,a ballagásomon nem volt,mikor beteg voltam nem érdeklődöt.Én bocsánatot kértem tőle,amiért nem foglalkozott velem és merészeltem megbántani,hogy őszintén elmondtam neki a véleményemet, de ez megbocsájthatatlan számára,ezért nem akar hallani sem rólam.Hogyan lehet így élni,és mi járhat a fejében?-mert örökös haragban lenni a gyerekével,szerintem még az egészsége is rámehet....
2010. jún. 27. 19:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
51%
Az örökségedet mindenképpen hajtsd majd be.
2010. jún. 27. 19:19
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen embernek nincs lelkivilága.Én biztos nem foglalkoznék vele.Ha eddig megvoltál nélküle,akkor most minek erőltetni.Csak magadat is felőrlöd.
2010. jún. 27. 19:19
 3/22 anonim ***** válasza:

Szerintem is hagyd. Főleg, főleg!!! NE vádold magad.

Te majd másképp csinálod.

2010. jún. 27. 19:21
 4/22 anonim ***** válasza:
77%
Ki tudja, miért van benne tüske. Talán anyukádra haragszik: nem kívánt gyermek voltál esetleg. Új családja van, amiben neked nincs helyed. Elnyomja az érzéseit, nem akar bonyodalmat maga körül. Egy biztos, a szeretetet nem lehet kierőszakolni. Vagy lemondasz róla, vagy tudatod életed fontosabb eseményeit,és ha látja, hogy a te életedben központi helyen van, talán felenged.
2010. jún. 27. 19:22
 5/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem akart apa lenni. Előfordul. Ha van nevelőapád, értékeld őt.
2010. jún. 27. 19:22
 6/22 A kérdező kommentje:
ááááááááááá....már mindent próbáltam...semmi nem hatja meg...-az örökséggel kapcsolatban,szerinem kizár engem,mivel semmi érzelmi kötődése nincsen felém....szerintem az örökség az kizárt ez esetben,pedig iszonyatosan gazdag....
2010. jún. 27. 19:39
 7/22 anonim ***** válasza:

Enyém is ilyen (leszámítva, hogy nem gazdag) Van, aki úgy fogja fel, hogy volt feleség, volt gyerek. A társadalom sem veti meg annyira a gyerekeit elhagyó apát, mint az ugyanígy tevő anyát.

Nem cipelheted egész életedben a sértettséget, fájdalmat, mellőzöttség- és kisebbségi érzést. Ezeket dolgozd át magadban, és ne maradjon Benned semmi az apád iránt, csak üres szánalom. Hallgass rám.

És az adminnak igaza van, a pénz az jár Neked.

29/N

2010. jún. 27. 19:41
 8/22 anonim ***** válasza:
53%
Ha vérszerinti gyereke vagy, nem zárhat ki, erre törvény van! Bizonyos hányad mindenképpen Téged illet! Járj ennek pontosan utána (pl önkormányzatnál van ingyenes jogi tanácsadás)
2010. jún. 27. 19:42
 9/22 A kérdező kommentje:
ha leírat mindent a nevéről,akkor sajnos az a helyzet,hogy nincs mit örökölni (mondjuk akkor ezt jogilag támadni fogom) mivel nagyonbefolyásos ember és iszonyatosan gazdag-tehát ha semmilye sincsen,akkor az CSAKIS miattam lett leíratva róla-értitek?-de hát teljses a közöny,és úgy látom,hiába keresem.Elmentem a munkahelyére is hozzá,mert az e-mailjeimre nem válaszolt,jelzem 400 km-t utaztunk,s lerendezte a beszélgetést 5 percben,ahol engem lehordott mindnnek,mert én egyszer véleményt mertem nyilvánítani neki...-szóval szépen közölte,hogy sok a dolga és menjek csak haza....
2010. jún. 27. 19:47
 10/22 BlackSword ***** válasza:
58%

Az örökségből nem zárhat ki, a köteles részt így is, úgy is meg fogod kapni, még akkor is ha tételesen kijelenti a végrendeletében, hogy Te XY semmit nem örökölsz... Egyenesági leszármazottat (hű, de bugyután jött ez most ki, szóval bocsi) nem tagadhat ki az örökségből... A megfelelő pillanatban kell lépned, mert ha az ő családja sem szeret -ami feltehetőleg így is van- akkor nem nagyon fognak keresni, pedig az jár Neked!!!

A többivel pedig ne is törődj... El sem tudom képzelni, hogy egy szülőt nem érdekli a saját lánya... Én biztos nem tudnék ilyet tenni a gyerekemmel... Bár még távol áll a csalásdalapítás tőlem, először jó lenne találni valakit hozzá, és utána tovább gondolkodni a témán, de én mindenképpen szeretném hogy később legyenek gyerekeim... Bocsi a végén elkalandoztam...

2010. jún. 27. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!