Van itt nemesi csaladbol szarmazo holgy vagy ur aki hasonlo cipoben jart volna?
Igazabol nem tudom milyen temaba tehettem volna fol ezt a kerdest.
Erdelyi baroi nemes csaladbol szarmazom, egeszen mostanaig nem annyira foglalkoztatott ez, hogy en baroness vagyok. Buszke voltam mondig arra ahonnan szarmazom. De a nagy csaladi dolgokban sose vettem reszt. Rengeteg balba lett volna lehetosegem elmenni de sose mentem amit mostansag nagyon banok mert latom az unokahugaimat es batyamat is hogy erre keszul a kepeket... es egy kis irigyseg kapott el pedig sajat magamat vontam meg. Mindig feltem, a parom vekony testalkatu magas ferfi en 169cm vagyok es 74kg a csipom szeles vastagak a labaim es formatlanok. A bali ruha ezt eltakarja de en felek ezektol. Szeretnek belerazodni a csaladi eletbe szeretnek balba menni es ugy viselkedni mint egy igaz baroness.
Nem vagyok (sajnos) nemesi családból származó, de remélem nem bánod, hogy válaszolok.
A tanácsom klisé, de igaz: Soha nem késő elkezdeni. Az élet túl rövid ahoz, hogy a vastag lábaidon aggódj. :) Ahogy a kérdésből is kitűnik van egy párod aki szeret és akinek te vagy a legszebb. :)
Remelem tisztaban vagy vele, hogy nem vagy baroness, mert az 1947. evi torveny betiltotta/megszuntette ennek hasznalatat. Szoval max olyan csaladbol szarmazol, de nem vagy az. Kicsit atnezhetned a tori konyvet es tisztaban lennel a fogalmakkal.
De amugy ha tegyuk fel, meg a mai napokban is elne ez a baroi cim, akkor meg nem ertem a kerdest. Most ezen mit kene megvalaszolni? Mi allit meg, hogy elmenj egy balba? Mitol felsz? Nem fognak fegyvert a fejedhez
Valószínűleg az én felmenőim is bárók lehettek. De de sajnos a vagyon helyett csak a raccsolást hagyták rám.
:)
5/9-nek!
"... minden nehézség nélkül föl tudtam magam küzdeni parasztnak."
Zseniális!
Köszönet érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!