Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek szégyen ha a mai...

Szerintetek szégyen ha a mai világban valaki fattyú?

Figyelt kérdés
Régen nagy szégyennek számított, manapság viszont zavarna titeket ha pl a párotok/barátotok/ismerősötök stb fattyú (házasságon kívüli) ember lenne?
2018. jún. 2. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
76%
Hú de védi valaki a nyolcas válaszolót.. Ha valaki ellne mer írni, egyből törlik. Persze az rendben van hogy ő általánosságban leku.rvázott minden nőt.
2018. jún. 2. 17:49
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Őrá nézve, semmikeppen. Ha van valakinek szégyellnivalója, azok a szülei.
2018. jún. 2. 18:05
 13/20 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az a szégyen,hogy még manapság is használják ezt a kifejezést.Szerencsétlen gyerek semmiről sem tehet(nem vagyok nagy gyerekbarát egyébként)
2018. jún. 2. 18:06
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem az a szégyen, hogy a mai világban még mindig sokan ítélkeznek mások felett :D
2018. jún. 2. 18:12
 15/20 anonim ***** válasza:
75%
Én ezt a kifejezést csak könyvekben olvastam, az életben sohasem hallottam. Sztem már nem téma erről beszélni, egyáltalán nem szégyen!
2018. jún. 2. 18:37
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
A fattyú az fattyú, tök mindegy felszavazzátok-e azokat a válaszokat amik szerint nem gáz. Csak manapság illik szebb szóval mondani: "a szülei nem házasok". Azaz fattyú, akárhogy is fáj.
2018. jún. 2. 20:11
 17/20 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, netalán problémád lenne egy házasságon kívüli gyerekkel?
2018. jún. 3. 03:42
 18/20 anonim ***** válasza:
29%
Le se sz#rnám hallod.
2018. jún. 3. 05:27
 19/20 anonim ***** válasza:
58%
Fattyúnak lenni nagyon szívás, erről Corvin Mátyás és Jon Snow is tudna beszélni.
2018. jún. 3. 06:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Miért lenne bűn hogy házasságon kivüli?!Ma már az élettársi kapcsolatot is elfogadják!

Én konkrétan házasság ellenes vagyok Az csak egy papír (amit könnyű megszerezni de nehéz szabadulni).

Sok vallásban számit.Én is katolikus nevelést kaptam....(Nagyanyai)

De ez mit számit?!

Hm a családon belüli zabigyerek (ismeretlen apaságu) na az már kellemetlrnebb akármilyen családba is.

N

2018. jún. 8. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!