Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek szégyen ha a mai...

Szerintetek szégyen ha a mai világban valaki fattyú?

Figyelt kérdés
Régen nagy szégyennek számított, manapság viszont zavarna titeket ha pl a párotok/barátotok/ismerősötök stb fattyú (házasságon kívüli) ember lenne?
2018. jún. 2. 16:39
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
A párom nem tervezett gyerek volt, a szülei a terhesség miatt házasodtak össze. A legkevésbé sem zavar, és nem von le az emberi értékeiből sem.
2018. jún. 2. 16:45
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem szégyen. Aki mást mond, legyél szíves, ignoráld!
2018. jún. 2. 16:48
 3/20 anonim ***** válasza:
90%

Ezt azokra a gyerekekre mondják, akiknek pl az apjuk nős, de nem az anyjuk a feleség.

Nem a házasság nélkül együtt élő pár gyerekeire. Az már teljesen normális

De amúgy nem tartom szégyennek, a fogantatása körülményeiről senki sem tehet.

2018. jún. 2. 16:49
 4/20 anonim ***** válasza:
41%

# 1/1 Időpont ma 16:45

Te ugye nem tudod, mit jelent az a szó, hogy "fattyú"? Nem baj, azért szólj csak hozzá!

2018. jún. 2. 16:50
 5/20 Metionin ***** válasza:
96%
Ma már ez tök elfogadott, szerintem senkit sem érdekel.
2018. jún. 2. 16:53
 6/20 anonim ***** válasza:
39%
Öröklésnél elég problémás lehet.
2018. jún. 2. 16:54
 7/20 Platypus ***** válasza:
85%
Szerintem szégyen, ha a fattyú szót (vagy bármelyik szinonímáját) a mai világban valaki használja és komolyan gondolja.
2018. jún. 2. 16:56
 8/20 anonim ***** válasza:
10%
Sosem volt igazán szégyen, de régebben komoly hátrányt jelentett, ha a szülők nem voltak házasok. Ez még akkor volt, amikor a házasság, a hűség, a tisztesség még értékek voltak, és nem kezdett a fél világ hőbörögni, ha valaki felvetette, hogy a nőknek anyává kellene válniuk, nem pedig r1banckodni még ötvenévesen is.
2018. jún. 2. 17:16
 9/20 anonim válasza:
82%
a mai világban ez nem szégyen, ráadásul szegény gyerek nem is tehet róla. Még talán az is előfordulhat, hogy beleszeret a nőbe mondjuk és válás után már vele lesz el tudnám képzelni, nem tudom ilyenkor mennyire számít annak, de mint mondtam nem szégyen szerintem egyáltalán!.
2018. jún. 2. 17:18
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Kit érdekel? Mindenki éljen úgy, ahogy akar.
2018. jún. 2. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!