Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Vallhatom magamat annak?

Vallhatom magamat annak?

Figyelt kérdés
A gyökereim cigány eredetűek.A dédpapám cigàny,és értelem szerűen az ő szülei is.Viszont mamám már csak félig az,mert a dédmamám nem cigány.Nyilván ez így valamilyen szinten öröklődött,de anyukámon nem látszik különösen.Viszont ha lehet így mondani akkor viszont rám “visszaütött a vér”ilyen van?A genetikám is olyan, barna a bőröm.a hajam sötét.Kiskoromtól fogva az ízlésem és a természetem/beszédem is olyan,és jól érzem magamat(persze csak a normálisak)ilyen közegben.A legjobb barátaim csak cigányok voltak.Most akkor annak vallhatom magam vagy túl messzi a szál?
2017. dec. 30. 21:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%

Mint az öreg zsidó:

-Büszke vagyok rá hogy zsidó vagyok!

(Ha nem lennék büszke, akkor is zsidó lennék...)

2017. dec. 31. 07:30
 12/13 anonim ***** válasza:
96%

Egy kedves barátom félcigány-félzsidó :) és simán “bevallja”, semmi gondja vele. Értelmiségi körökben ez semmi gond.

A(z amúgy szőke, kékszemű) lányom legjobb barátja egy cigány kisfiú.

Szóval te az vagy aki vagy, ne szégyelld, ne tagadd, így fogadd el magad. Nem vagy kevesebb, mint más ember.

2017. dec. 31. 08:37
 13/13 anonim válasza:

Ha úgy érzed vállald fel nyugottan, egyáltalán nem szabad szégyelni!

Ilyen vagy és kész, legyél büszke arra hogy ki, kik a felmenőid (mégha csak félágon is).

Annak vallod magad akinek akarod.

2018. jan. 3. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!