Hát nem tudom... Én biztosan nem adnék olyan nevet a gyerekemnek, ami miatt csúfolódás alanya lehet. Arról hogy Fodor Menta szerintem a legtöbb embernek (mint ahogy olvashatod is) nem az jut eszébe, hogy különleges, egyedi. A Fodor Zsombor egyébként jó szerintem. Lányban nekem is a Lili tetszik (lányom második neve is Lili, első Maja, szerintem ez sem rossz a Fodorhoz). Fiúban nekem még tetszik a Fodor Dániel, igaz, a d-k miatt kicsit pattogós. Nyilván azt adsz a gyerekednek, amit akarsz, de azért szerintem ezt a Fodor Mentát még rágjátok át.....
2010. jún. 1. 15:54
12/27 anonim válasza:
hát ha úgy nevezed el a gyereked,akkor máris rosszat teszel neki.valószínüleg nem fogja szeretni,és mások is cikiznék miatta.gondolom te sem szeretnél egy idétlen nevet magadnak....
Az én Fodor ismerősöm lányát Fanninak hívják.Szerintem jó választás.
2010. jún. 1. 16:22
14/27 anonim válasza:
Engem Fodor Judit Mirjamnak hívnak, csípem a nevem. (na most lebuktam:P) :)
2010. jún. 1. 16:51
15/27 anonim válasza:
Fodor Flóra
2010. jún. 1. 17:05
16/27 anonim válasza:
Fodor Ervin. Szerintem egyedi, klasszikus, megis nagyon jol hangzik.
2010. jún. 1. 19:04
17/27 anonim válasza:
Ha nem obszcén egy névillesztés, de "különleges", ahogy te mondod, akkor is olyan, mint egy mesehős neve. Hogy tud valaki annyira irtózni a hétköznapi nevektől, hogy már csak a kimondottan hülye nevek jók a szemében? Tudom, hirtelen nehéz elhinni, de könnyű mélyen megvizsgálni: szinte minden hétköznapi, mindennapos, átlagos dolog JÓ.
2010. jún. 1. 19:09
18/27 anonim válasza:
az én sulimban van egy fodor nevű tanár és öt ugy hivják
beáta sztem beáta
2010. jún. 1. 21:30
19/27 anonim válasza:
Kérdező te döntöd el mi legyen a nevük, de a Menta név tényleg merész. Inkább keress hagyományosabb, de ritkább nevet. A Zsombor szerintem nagyon szép.
Lánynév ötletek: Rubina, Aurélia, Olívia vagy csak simán Lia, Lea
2010. jún. 1. 23:55
20/27 anonim válasza:
Fodorhoz az Attila név sztem tök jó. =) Van Fodor Attila nevű ismim.
Lány név meg inkább Anna, Boglárka, Fruzsina passzol.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!