Lányban: (Tudom,kiskorban jól hangzik a mente név,főleg a Fodor Menta,de nagykorban már nagyon sokan fogják cikizni,lehet hogy nevet is válthat emiatt... így hát legyen lányban: Andrea(van ismerősöm is ,aki Fodor Andrea),Lilla,Leila,Gabriella,és Anna.
2010. jún. 1. 14:57
6/27 anonim válasza:
Van egy h.ülye ismerősünk, aki szerencsétlen gyerekét Réti Boglárkának nevezte el. A gyereket nagyon sokat b.asztatták a neve miatt, meg is utálta a szüleit miatta. Nem mellesleg igaza volt, jó, hogy mindenki olyan nevet ad a gyerekének, amit akar, de azért annak a szerencsétlen gyereknek az egész életét azzal a névvel kell leélnie, nemcsak az első 2-3 évről van szó, amikor előadhatod a jófej anyukát a játszótéren. A Fodor egyébként nagyon előnyös név, szinte bármilyen keresztnév jól megy hozzá.
2010. jún. 1. 15:05
7/27 anonim válasza:
A Menta jól hangzik,de tényleg előbb utóbb cikizés lesz belőle.Én azt max. 2. névnek adnám.
Pl. Fodor Anna Menta
MONDJUK A zsombor is lehet h majd cikizést vált ki bár arra kevesebb az esély.
am meg,arra is gondolj,h egyszer felnőtt lesz a lányod és Menta néni?kicsit furi
2010. jún. 1. 15:08
8/27 anonim válasza:
Fake kérdés emberek
2010. jún. 1. 15:11
9/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom...Szerintem A Fodor Menta különleges.Még ha konkrét értelemben "mögé akarsz látni" a névnek akkor sem olyan dolgok jutnak eszedbe mint pl. a Füty Imréről....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!