Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyem rasszba tartozok?

Milyem rasszba tartozok?

Figyelt kérdés

169 cm magas vagyok, gesztenye barna haj, ugyan ilyen szem.

Bőröm fehér.

A család fán vissza menve csak magyar kereszt nevű emberek fordultak elő a család név egy kicsit macerás mert volt pl: Szlavkovszky ami egyértelmüen tót. És van Tácsik ami nem tudom mi. :I (ezt sajnos telefonról írtam)

2017. aug. 22. 19:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
homo sapiens
2017. aug. 23. 22:35
 12/15 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, nem néztem még a linkjeidet, de, mondom, pont tök mindegy a kérdésed szempontjából, hogy nyúlt, vagy kerek-e egy fejforma.

"7-es,túlbonyolítod a kérdést. Az biztosra vehető,hogy a kérdező az europid nagyrasszhoz tartozik, ez pedig válasz a kérdésére."

Nem állja meg a valóságot, amit írsz. Mellébeszélés. Én így is csak nagy vonalakban részleteztem a valóságot.

Ezen kívül nagyon nem europid az ősmagyar, írtam. Eurázsiai az ősmagyar. M?ás kérdés, hogy a mai székelység nagy része ALIG keveredett, míg a mai Magyaro-on élők többsége már eléggé keverd, többnyire germánokkal, türkökkel stb.

A germánokhoz SEMMI köze az ősmagyarnak! Teljesen más lelkületre is, genetikailag is. A bőrszín, szemszíj, hajszín a mellékesebb tényezők.

Arcszerkezetre az ősmagyar NEM europid!

Eurázsiaiak a székelyek, őbennük van a legtöbb ősmagyar genetika, bár persze köztük is akadnak keverékek. A magyar nép az egyik legősibb, tehát prototípus, arcszerkezetre.

Az arcszerkezet tehát lényegesebb, ebben az germánok egészen mások, mint az ősmagyar.

Ellenben genetikailag -ha nem is túl közeli, de- rokonaink a türk népek, törökök, főleg az ujgurok, japánok, koreaiak. Főleg utóbbi kettő, mert ők is hunok eredetileg. A törökök kicsit távolabbi rokonai az ősmagyaroknak, ahogy a kunok, jászok is ,mert a kunok, jászok türk törzsektől erednek, csak hát keveredtek később a hunokkal.

Szóval kéretik nem összekeverni az ősmagyarokat a germánokkal. A magyaroknak bizonyítottan minimum 40 ezer év óta a Kárpát-medence az őshazája, semmiféle honfoglalás nem volt. TÖBB EZER tárgyi lehet bizonyítja mindezt.

Ahogy azt is, hogy ki-be járt a Kárpát-medencéből a magyarság egy része, minimum 40 ezer év óta bizonyítottan (még ha az mta el is hallgatja és tagadja, nyugati fenyegetésre), mivel vitte a kultúrát Ázsia szerte: az írást (a boszniai piramisok minimum 40ezer évesek, bennük székely rovásírást találtak), az építészetet, kézművességet, és olasz nyelvészprofokat tudok sorolni (Angelo Marcantonio és Mario Alinei nemzetközileg elismert nyelvészprofok), akik -mint olaszok és NEM magyarok- elfogulatlanul bizonyítják a magyar nyelv ősiségét.

Tehát a latin, ógörög ELŐTT létezett már a magyar, és minden más nyelv előtt. Talán a kelta nyelv még, ami egy közvetlen elágazása az ősmagyar nyelvnek.

Tehát Ázsia szerte terjesztette a kultúrát az ősmagyar, minimum sok tízezer éven át. Így sokkal inkább ázsiai az ősmagyar, mint Európai. Genetikailag az ázsiaiakhoz van közünk, de NEM a közel-keletre kell gondolni, ahol főleg arabok élnek.

Az arab, és szemita népek is eléggé MÁSOK genetikailag és lelkületre, mint az ősmagyar (ahogy a germánok is teljesen mások, mint az ősmagyarok, genetikailag és lelkületre, gondolkodásmódra).

Ellenben a kurdok, örmények félig-meddig rokonaink (többségük a közel-keleten él), de pl nyugatabbról a baszkok és a kelták is.

Mégis a ma élő népek közül főleg a indiai népek jó része, valamint a távol-keletiek jó része közeli rokonai az ősmagyarságnak, így a ma élő székelységnek is nagyjából közeli rokona, nem számítva- a kisebb keveredéseket (kivéve a mongoloid rassz, bár pl Belső-Mongólia -manapság Kínai része- teljesen más, ott élnek rokonaink).

Vagy pl Kína északkeleti része Mandzsúria, tt is élnek rokonaink, amúgy a nevében is benne van: MANDZSÚR=magyar.

Létezik magyar/mádzsári, magyar stb nevű nép manapság Indiában, Etiópiában, Kínában, viszont sajnos a kínai kormány szinte teljesen kiirtotta az ujgurok közül a genetikailag legközelebbi rokonainkat, tehát ma már csak eléggé kevert (perzsa, han kínai, mongoloid) ujgurok élnek, így ők csak félig genetikai rokonaink, mint pl a türk népek.

(Bár a han kínaiakhoz is van genetikai közünk, bár ők mára eléggé kevertek, évszázadok óta, tehát csak "közepesen" rokonaink, a türkökhöz hasonlóan.)

Csak a felszínét érintettem a kérdésnek, de légyszíves, nehogy már a germánokkal mossátok össze az ősmagyarokat. :) Tudományos kutatásokra hivatkoztam.

2017. aug. 24. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Elnézést, elírtam egyes szavakat, pl nem szemszíj, hanem szemszín. Nem mondoloid, hanem mongoloid, satöbbi, de úgy is kikövetkeztetitek. ;)
2017. aug. 24. 12:59
 14/15 anonim ***** válasza:
50%

Külön a kedves kérdező linkjére: "A nagyrasszokat, szintén különböző rendszerek szerint különböző módon" - ezt tartsd szem előtt.

A hatalmi nemzetállamok érdekből csősztatnak, a hivatalos tudományos álláspont sose mérvadó, alig tartalmaz realitást, max 20%-ban csak. A többi részben féligazságok, és szándékos hazugságokat (agymosás) tartalmaz.

Pl említi a diktatórikus link az amerikai kutatók általi felosztást. Ez eleve gyanus ,hogy USA által felállított álláspont.

A wikipedia, bizony, szerkesztőktől láttam idézetet wiki fejesektől, egyértelmű, hogy diktatorikus, hazug és önkényesen szelektáló, számos igazságtartalmak ki vannak tiltva és le vannak járatva wiki vezetők által. Persze, szabadon szerkeszthető, de ott is a többség dönt, és hatalmi hierarchia van. Van , ami hasznos és reális a wiki cikkekből, de a nagy súlyú igazságokat szűrik, és tiltják, hamisítják, akár a hivatalos, akadémikus "tudományos" állásfoglalás, világszerte.

Világszerte akadnak kutatók, akik az igazságot kutatják (pl az említett olasz profok a magyarság ősiségéről), csak hát kisebbségben vannak, akármilyen elismertek is. (Magyarok között meg pláne több olyan hiteles kutató van, aki meg kifejezetten el van nyomva, hiába diplomás tudományos kutatók...)

Pl az amcsi kutatók teljesen kihagyták az ősmagyar vonatkozásokat. Eurázsiából europid, és mongoloid rasszokra egyszerűsítettek, ami igen durva, tudománytalan, elnagyolt felosztás.

Ha csak a főbb típusokat tekintjük, ég és föld pl a germán-féle europid, valamint a mongoloid, valamint a hun-ősmagyar (így pl a koreai, madzsúriai, japán stb) genetika és koponyaszerkezet.

Tehát ami a japánokra, koreaiakra, magyarokra jellemző, teljesen kihagyták ,pedig alapvetően különálló fajta, SŐT, PROTOTÍPUS a hun genetika és arcszerkezet! (Más kérdés, hogy pusztán pár ezer év óta a koreaiak és japánok keveredtek a mongoloid rasszokkal, innen a ferde szemük és sárgás bőrük, de az őseik hunok.)

De azt nem állítom, hogy "minden csősztatás és hazugság", ami a hivatalos, vagy wikis álláspont, de többségében az.

Ami reális a wiki cikkből, az tehát ez:

"A nagyrasszokat, szintén különböző rendszerek szerint különböző módon" - ezt tartsd szem előtt.

KÜLÖNBÖZŐ TUDOMÁNYOS FELOSZTÁSOK léteznek. De persze a legelfogadottabbak durván leegyszerűsítik az ősmagyar genetikát és arcszerkezetet europidra és mongoloidra. :D Holott alapvetően eltérő ezektől az ősmagyar koponya! (És hát Eurázsiára semmi más típust NEM sorol az USAbeli felosztás... Ami hatalmas tudománytalanságra vall, pontosabban csősztatásra, mellébeszélésre, alattomosan, érdekeltségükből kifolyólag.)

2017. aug. 24. 13:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Pardon, félreírtam ezt, de most korrigálom:

Persze, szabadon szerkeszthető [a wikipedia], de ott is a MAROKNYI VEZETŐSÉG dönt, és hatalmi hierarchia van.

(A többség csak akkor dönt látszólag, amikor a piramis-hierarchia felsőbb szintjeivel hasonlóan vélekedik, agymosás hatására.)

2017. aug. 24. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!