Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Családon belüli meztelenkedés?

Családon belüli meztelenkedés?

Figyelt kérdés

Ez egy elég tabu téma amiről általában senki sem beszél erről!

Ti nálatok ez jellemző? Anyukátok a fia előtt, apukátok a lánya előtt vagy épp forditva egymás előtt meztelenkednek otthon?

Esetleg a család nudista a strandra jár?

Csak azért mert ismerek ilyeneket és lehet nagyon prüd vagyok de tőlem ez eléggé távol áll...

Pl felmentem osztálytársamhoz és az apja előtt 1 szál tangába van...

Én sose láttam apámat meztelenül de ő se engem 8 éves korom óta, mivel ezt nem tartjuk se helyesnek se megszokottnak!

Szerintetek helyes dolog? Nálatok hogy szokás? Minden vélemény érdekel!

2010. máj. 24. 21:21
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
76%
utolsó: miért, szted ez miben árt, miért rossz egy gyereknek?
2010. máj. 24. 23:29
 22/30 anonim ***** válasza:
60%

Most, hogy egyedül lakom néha vagyok meztelen, de csak öltözéskor/vetkőzéskor, egyébként nem flangálok egy szál f*szban. Előtte még annyira se, a lakásban mindig boxerben voltam/vagyok, rosszabb időben pólóval.

Barátnőméknél ugyanez. Bár kicsit furcsa volt, mikor a nővére elsétált előttem tangában és melltartóban. Egy perverz pillanatig megfordult a fejemben a tricikli lehetősége... :P

2010. máj. 25. 01:22
 23/30 anonim ***** válasza:
én nem szoktam
2010. máj. 25. 17:05
 24/30 anonim válasza:

Nálunk sem tabutéma.

Fürdök öcsém bejön fogat mosni.

Apum is volt ,hogy beszaladt mert wc-re kellett rohannia.

Volt ,hogy anyummal öltözködtünk és apa beült mert unatkozott.

Nem engem bámult. Nem azt nézik, nálunk ebben semmi rossz nincs. Születésem óta látja ,hogy növök és gyerekként tekint rám én meg apaként így teljesen természetes.

Öcsémet néha már jó lenne leszoktatni arról ,hogy ne jöjjön be amikor fürdök, mert félek ,hogy egyszer a haverjaival kidumál..:D De amúgy ez sem gáz. Bízok benne.

Nagyon összetartó és mindent megbeszélő család vagyunk, össze vagyunk nőve, szóval nálunk ez a megszokott.

2010. máj. 25. 19:36
 25/30 anonim ***** válasza:
Egy családon belül a meztelenkedés teljesen normális. Mi otthon szinte mindig meztelenül vagyunk.
2010. máj. 26. 09:21
 26/30 anonim ***** válasza:

en anyum meg noverem elott jarkalok bugyiban,meg melltartoban..apum elott nem..csak normalis cuccokban..

de apum az jarkal elottunk gatyaban..o nem zavartatja magat :D

akkor ez engem sem zavar h o ilyen szabad..

bar olyan lenge gatyakat hord,neha majdnem ki is esik neki xD haha

16/L T.

2010. máj. 27. 00:03
 27/30 anonim ***** válasza:
nálam apám majdnem megverte ezzek m iatt bátyámat ! hA csak meztelenül kijött a fürdés után , mert nem vitt be alsónadrágot üvöltött vele !
2010. máj. 30. 15:46
 28/30 anonim válasza:

Én szerintem teljesen természetes a meztelenkedés, semmi kivetni való nincs benne, nálunk ebből nincs probléma, ha ruha nélkül vagyunk az sem baj, ha ruhában az sem, ha fürdés közben bemegyünk egymáshoz az sem számit pedig a nagyobbik lány 17 éves.

Ez nálunk nem is beszédtéma, tök természetes a meztelenkedés.

Sőt arra tanítjuk a lányunkat, hogy ne szégyellje a testét, nem kell mutogatnia magát de ne is legyen szégyenlős.

Csaba

2010. jún. 7. 11:42
 29/30 anonim válasza:
100%

Hát, a többi kommentelőhöz kpest elég fiatal vagyok. csak 13:D nálunk telhjesen normális dolog hogy ha pl fürdök valamelyik bátyám bejön pisilni:D de én sem maradok kinn toporzékolni ha nekem kell és fürdik valaki:P bugyi általában van rajtam napközben, de az se gáz ha éppen pucéran lát meg ákár apa. Am mikor megjött is csak őt tudtam elérni. hazaszaladt és útközben vett nekem betétet. aztán megmutatta hogy hasznljam. szóval, látott már pucéran.

Meg mi este szoktunk pucéran aludni. jó meleg van a szobába. esetleg télen veszek fel bugyit:D 13/l

2011. jún. 26. 21:06
 30/30 anonim ***** válasza:

Szerintem az egyik legtermészetesebb dolog, hogy családon belül elfogadott a meztelenkedés. Nekem fiúként nővéreim vannak és mai napig meztelenkedünk itthon egymás előtt. A szüleink prűdek ehhez, de mi másképp gondolkodunk, köztünk ez természetes.

18/F 20/L 21/L

2023. aug. 15. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!