Mi van velem? Ez így oké családon belül?
Figyelt kérdés
Apámat évente kétszer látom kb és nem szeretek vele találkozni. Egyre inkább kezdek tőle eltávolodni, de ha megkérdezik persze szeretem, de annyira nincs kedvem találkozni vele! Most ez miért ?
(13 éves vagyok)
2010. máj. 21. 14:47
1/4 anonim válasza:
Elváltak a szüleid?Attól még találkozhatnál velem persze hogy nem jó így de neked kell lépni ebben a dologban.Olyan meg szerintem nem lenne fer dolog mondani egy szülőre hogy nem szeretem legyen bármilyen..
3/4 anonim válasza:
Nem tiszta,hogy miért csak kétszer találkoztok.Ezmiatt szerintem normális hogy így érzel.És apukád feladata lenne,hogy gyakoribbak legyenek ezek a találkák.
4/4 A kérdező kommentje:
amúgy fiú vagyok ...
2010. máj. 22. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!