Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Családon belüli meztelenkedés?

Családon belüli meztelenkedés?

Figyelt kérdés

Ez egy elég tabu téma amiről általában senki sem beszél erről!

Ti nálatok ez jellemző? Anyukátok a fia előtt, apukátok a lánya előtt vagy épp forditva egymás előtt meztelenkednek otthon?

Esetleg a család nudista a strandra jár?

Csak azért mert ismerek ilyeneket és lehet nagyon prüd vagyok de tőlem ez eléggé távol áll...

Pl felmentem osztálytársamhoz és az apja előtt 1 szál tangába van...

Én sose láttam apámat meztelenül de ő se engem 8 éves korom óta, mivel ezt nem tartjuk se helyesnek se megszokottnak!

Szerintetek helyes dolog? Nálatok hogy szokás? Minden vélemény érdekel!

2010. máj. 24. 21:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%
Nálunk addig nem volt tabu a meztelenkedés míg anyám oda nem hozta a paliját.6-an éltünk akkor együtt anyám+a palija apám öcsém hugom és én.Amint odaköltözött már öltözködni kellett.kb olyan 15-16 lehettem.Mire elköltözött a fószer addigra szégyenlős lettem és mire kihevertem volna addigra elköltöztem (17 évesen) páromhoz és a szüleihez.Most már másik párom van 1 ideje és van 1 lányunk.A párom kijön simán meztelenül a fürdőből ami engem nem zavar de én nem mert szégyenlem a testem főleg szülés óta.
2010. máj. 24. 21:36
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
a párommal egymás előtt természetesen nyugodtan meztelenkedünk. a gyerekek még kicsik így nincs gond. később talán más lesz
 13/30 anonim ***** válasza:
83%
meztelenkedni, hát, azt nem :) nekem bugyi+ póló, nyáron fürdőruha otthon, de mondjuk egy szál punciban nem mutatkoznék előttük . egyébként nem értem h miért lenne az baj h bugyi+ melltartó?? a strandon is kb ugyanugy vagy, és ott láthat aki csak akar, akkor a családod, miért nem?....:P
 14/30 anonim ***** válasza:
75%
nálunk se megszokott. még az se hogy fürdés közbe bejöjjenek pisilni meg mit tudom én. az oké hogy néha néha melltartóba vagy bugyiba lerohanok a földszintre de nem rendszeres. nálunk nem "divat" a kimondott meztelenkedés.
2010. máj. 24. 21:41
 15/30 anonim ***** válasza:
91%

Én mutatkozok anyukám,apukám,hugicáim előtt is. teljesen meztelenül ebből nincs probléma.sőt lehet h furán hangzik de néha még olyan is van h pl együtt fürdik az egyik hugimmal,nálunk ez tök természetes! és szerintem nincs evvel semmi baj,egyáltalán nem fura számomra.

16/L

2010. máj. 24. 21:45
 16/30 anonim ***** válasza:
42%
Nálunk sem szokás. Alapvető dolog,hogy nem járkálunk egymás előtt meztelenül. Ennyi szemérmességnek nem tuodk jobb szót) mindenkiben illik lennie. A testem az én intim szférám,nem teszem közszemlére.
2010. máj. 24. 21:46
 17/30 anonim ***** válasza:
78%
Sem az édesapám, sem a bátyám soha nem láttak meztelenül kb 10 éves korom óta, de meg is botránkoznának, ha csak a pólóm lekapva topless szaladgálnék otthon. Értem én, hogy másoknak ez természetes, de nálunk nem.
2010. máj. 24. 21:46
 18/30 anonim ***** válasza:
92%

mi nem meztelenkedünk egymás előtt, ha nyáron mondjuk nagyon meleg van, elvagyunk itthon egy bugyiban, melltartóban, vagy fürdés előtt után rohangálva át a lakáson látjuk egymást meztelenül, fürdés közben is bemegyünk egymáshoz megbeszélni dolgokat. kis tini gyerekeim vannak és én.

de kislánykoromban, 13 évesen laktam egy rokonunknál külföldön a nyáron, ahol az egész família meztelenül mászkált egész nap. számomra elég riasztó volt, hogy apuka , anyuka, nagylányuk és én 13 évesen meztelenül kell leülnünk kajálni az asztalhoz. úgy tévézni, és mindent úgy csinálni. számomra ez értelmezhetetlen. bármilyen meleg van.:)

2010. máj. 24. 21:53
 19/30 anonim ***** válasza:
96%

Mi nem pucérkodtunk egymás előtt soha.De ha valamelyikünk fürdött és a másiknak épp a fürdőszobában volt dolga vagy öltöztünk és arra járt valaki nem takargattuk a szemünket.

Amikor el volt törve a kezem a bátyáim segítettek öltözni,az esküvőmre a bátyám öltöztetett fel,ha hazajön a kisebbik bátyám és lemegyek hozzájuk ha épp fürdik megmosom a hátát.

A pároméknál ez nem szokás de az ő szülei meg tesója előtt nem mutatkoznék meztelenül minimum melltartó+bugyi vagy bikini.

De családon belül természetesnek tartom.

Akinek nem tetszik lepontozhat nyugodtan nem vagyunk egyformák nem lehetnek azonosak a szokásaink sem.

2010. máj. 24. 22:07
 20/30 anonim ***** válasza:
27%

Mi nem meztelenkedünk egymás előtt.

Szerintem ez a szülők részéről nem helyes,2 éves kor feletti gyerekek előtt.

Tudatlanságról vagy nemtörődömségről árulkodik.

2010. máj. 24. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!