Családon belüli meztelenkedés?
Ez egy elég tabu téma amiről általában senki sem beszél erről!
Ti nálatok ez jellemző? Anyukátok a fia előtt, apukátok a lánya előtt vagy épp forditva egymás előtt meztelenkednek otthon?
Esetleg a család nudista a strandra jár?
Csak azért mert ismerek ilyeneket és lehet nagyon prüd vagyok de tőlem ez eléggé távol áll...
Pl felmentem osztálytársamhoz és az apja előtt 1 szál tangába van...
Én sose láttam apámat meztelenül de ő se engem 8 éves korom óta, mivel ezt nem tartjuk se helyesnek se megszokottnak!
Szerintetek helyes dolog? Nálatok hogy szokás? Minden vélemény érdekel!
Én mutatkozok anyukám,apukám,hugicáim előtt is. teljesen meztelenül ebből nincs probléma.sőt lehet h furán hangzik de néha még olyan is van h pl együtt fürdik az egyik hugimmal,nálunk ez tök természetes! és szerintem nincs evvel semmi baj,egyáltalán nem fura számomra.
16/L
mi nem meztelenkedünk egymás előtt, ha nyáron mondjuk nagyon meleg van, elvagyunk itthon egy bugyiban, melltartóban, vagy fürdés előtt után rohangálva át a lakáson látjuk egymást meztelenül, fürdés közben is bemegyünk egymáshoz megbeszélni dolgokat. kis tini gyerekeim vannak és én.
de kislánykoromban, 13 évesen laktam egy rokonunknál külföldön a nyáron, ahol az egész família meztelenül mászkált egész nap. számomra elég riasztó volt, hogy apuka , anyuka, nagylányuk és én 13 évesen meztelenül kell leülnünk kajálni az asztalhoz. úgy tévézni, és mindent úgy csinálni. számomra ez értelmezhetetlen. bármilyen meleg van.:)
Mi nem pucérkodtunk egymás előtt soha.De ha valamelyikünk fürdött és a másiknak épp a fürdőszobában volt dolga vagy öltöztünk és arra járt valaki nem takargattuk a szemünket.
Amikor el volt törve a kezem a bátyáim segítettek öltözni,az esküvőmre a bátyám öltöztetett fel,ha hazajön a kisebbik bátyám és lemegyek hozzájuk ha épp fürdik megmosom a hátát.
A pároméknál ez nem szokás de az ő szülei meg tesója előtt nem mutatkoznék meztelenül minimum melltartó+bugyi vagy bikini.
De családon belül természetesnek tartom.
Akinek nem tetszik lepontozhat nyugodtan nem vagyunk egyformák nem lehetnek azonosak a szokásaink sem.
Mi nem meztelenkedünk egymás előtt.
Szerintem ez a szülők részéről nem helyes,2 éves kor feletti gyerekek előtt.
Tudatlanságról vagy nemtörődömségről árulkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!